Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Solutii Velux pentru eficienta energetica accesibila

Solutii Velux pentru eficienta energetica accesibila
 
Eficienţă energetică accesibilă

Acum ferestre de mansardă VELUX cu geam termoizolant din 3 foi de sticlă la un preţ atractiv! Produsele sunt disponibile din 3 aprilie 2017.
Acum este uşor şi accesibil să îţi păstrezi locuinţa călduroasă

Noile ferestre de mansardă VELUX din gama Standard Plus sunt potrivite celor care vor să investească pentru eficienţă energetică şi confort. Ele sunt prevăzute cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă, la un preţ foarte accesibil. Scopul este de a reduce consumul de energie şi de a ajuta fiecare proprietar să aibă o locuinţă călduroasă în sezonul rece.
Valoarea U a izolării termice pentru noile ferestre este de 1.1 W/m2K si reprezintă o îmbunătăţire cu 15% a valorii U pentru fereastra VELUX cu geam termoizolant din 2 foi de sticlă. Vezi detalii. Toate variantele de ferestre VELUX cu geam termoizolant din 3 foi de sticlă sunt echipate cu un sistem de izolaţie unic, ThermoTechnologyTM, oferind un scut suplimentar puternic şi eficient energetic împotriva frigului şi curenţilor de aer.
Cele 3 foi de sticlă şi garnitură suplimentară te protejează de zgomotele de afară, iar locuinţa ta devine şi mai confortabilă. Ferestrele VELUX cu geam termoizolant din 3 foi de sticlă sunt disponibile în varianta din lemn de pin lăcuit, dar şi în varianta din lemn tratat termic, acoperit cu un strat unitar de poliuretan alb.
Produsele VELUX se pot cumpăra prin reţeaua naţională de distribuitori, iar datele de contact ale acestora sunt disponibile pe velux.ro.
VELUX Romania SRL, Aurel Vlaicu 40, Brasov. Tel: 0268 402740, www.velux.ro, www.povestidinmansarde.ro, www.facebook.com/VELUX, www.instagram.com/veluxromania


 

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
VELUX ROMANIA
Lucru în România