Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Solutii moderne de acoperire a rosturilor de dilatatie in constructiile civile si industriale

Solutii moderne de acoperire a rosturilor de dilatatie in constructiile civile si industriale

 

Centrele comerciale reprezinta un segment important de piata pentru produsele comercializate de Hidroplasto. Vanzarile din prima jumatate a anului 2015 au crescut cu peste 30%, dovada fiind si suprafaţa închiriabila de 144.000 mp, din care 65% in Bucuresti, care a fost data in folosinta in cursul acetui an.

 

Profilele Deflex Fugensysteme GmbH - rosturi dilatatie pardoseala, perete si tavan - sunt fabricate dupa normativele europene. Detinem detalii CAD, oferim mostre inaintea plasarii unei comenzi,  oferim clientilor rezultate ale testelor efectuate la institutele de testare specializate.

 

Un profil de dilatare este un profil special, realizat din aluminiu sau otel, care este utilizat pentru a acoperi rosturile de dilatatie, permitand deplasarea blocurilor din care sunt alcatuite constructiile, fara a deteriora stratul de beton sau materialul de acoperire a acestuia. De obicei, profilul de dilatatie este prevazut cu insertii din cauciuc, care ii permit elasticitatea si interzic aparitia fisurilor.

 

Alegerea celui mai potrivit tip de profil de dilatatie este foarte importanta. Daca pardoseala este supusa unor solicitari mai mari decat traficul pietonal, este important de stiut exact ce fel de solicitari vor fi: poate fi vorba de trafic de autoturisme, macarale, camioane etc. Tipurile de solicitari sunt stabilite de standardele DIN 1055 si DIN 1072.

 

Toate produsele comercializate de Hidroplasto sunt insotite de documente de conformitate si calitate. Folosirea unor solutii profesionale optime, reflectate prin calitatea germana, maresc durata de viata a constructiei, ajuta la eficientizarea costurilor pe termen mediu si lung.