Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Hidroplasto a finalizat lucrarile de instalare dispozitive de acoperire rosturi dilatatie la podul din Rovinita Mare (Timis)

Hidroplasto a finalizat lucrarile de instalare dispozitive de acoperire rosturi dilatatie la podul din Rovinita Mare

Pe 19 octombrie 2015, echipele Hidroplasto au finalizat lucrarile de instalare a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie la podul din localitatea Rovinita Mare, comuna Denta, judetul Timis. Acest proiect a fost realizat in colaborare cu firma Mahon Construct SRL, colaborare ce a inceput in urma cu aproximativ 3 ani in domeniul furnizarii de aparate de reazem pentru poduri si suporti din neopren si care continua in conditii extraordinare si in domeniul infrastructurii rutiere.

 

Dispozitivele instalate pentru tratarea rosturilor de dilatatie la acest pod sunt dispozitivele tip BJ50, fabricate din neopren armat cu frete din otel si blindate la suprafata cu aluminiu. Aceste dispozitive sunt fabricate conform standardelor germane, detin Certificat de conformitate si  Declaratie de performata, iar garantia acordata atat pentru durata lor de viata, cat si pentru sistemul de fixare si manopera de instalare, este de 10 ani, conform Agrement tehnic.

Pas cu pas, proiect cu proiect, alaturi de partenerii nostri, incercam sa acoperim toate zonele tarii in care se lucreaza in scopul dezvoltarii infrastructurii rutiere!