Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Soluții Bune Românești - stațiile de epurare S.B.R.

Cu doua performante romanesti in minte, ne-am gandit si la inovatiile noastre si am ajuns la o concluzie incantatoare: compania 1st Criber a proiectat si produs primele statii de epurare fabricate din P.A.F.S. in Romania, cu alimentare secventiala (S.B.R.).
Soluții Bune Românești - stațiile de epurare S.B.R.
2019: Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA Bucuresti a obtinut doua medalii de argint in cadrul Salonului de Inventii de la Geneva.

2019: Doua romance au fost incluse in lista MIT Technology Review din 2019 a celor mai inovatori tineri din lume.

Avand aceste performante romanesti in minte, ne-am gandit si la inovatiile noastre si am ajuns la o concluzie incantatoare: compania 1st Criber a proiectat si produs primele statii de epurare fabricate din P.A.F.S. in Romania, cu alimentare secventiala (S.B.R.).

Evolutia acestora a insemnat de-a lungul timpului dezvoltarea unei divizii dedicate acestui produs. Beneficiind de tehnologie de ultima generatie, statiile de epurare 1st Criber asigura o eficienta de 99% in purificarea apelor menajere. In urma acestui proces, apa epurata poate fi deversata in efluenti naturali, fara sa afecteze mediul inconjurator si respectand legislatia specifica de mediu. Datorita proiectarii, statiile de epurare produse de 1st Criber consuma foarte putina energie electrica. In ceea ce priveste costurile suplimentare, aceste sisteme sunt foarte eficiente, deoarece nu au nevoie de bioactivatori sau alte substante pentru a functiona in parametri normali.

Suntem recunoscatori clientilor care ne-au acordat incredere. Va multumim!
Soluții Bune Românești - stațiile de epurare S.B.R.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET