Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Situatia fatadelor cladirilor istorice din inima Transilvaniei, prezenta la RIFF Bucuresti

Situatia fatadelor cladirilor istorice din inima Transilvaniei, prezenta la RIFF Bucuresti

 

Arh. Szbolcs Guttman, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, filiala Transilvania va pune accent in prezentare proiectului asupra situatiei in 2015 a fatadelor din aceste centre  istorice.

 

Arhitectul Szbolcs Istvan Guttman este director si coordonator de proiecte in cadrul firmelor Arh Service Guttmann & Comp SNC, Retro Studio SRL si Arh Service SRL.

 

Expo Conferinta Internationala RIFF dedicata Acoperisurilor, Fatadelor, Izolatiilor este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate prezentarii celor mai recente exemple de buna practica in  arhitectura europeana, precum si proiectelor premiate prezentate de arhitecti cu rezultate remarcabile.

 

Expoconferinta RIFF face parte dintr-o serie de conferinte dedicata arhitectilor, organizate anual in Romania de ABplus Events, organizator profesionist cu o experienta de 18 ani in sectorul arhitecturii si constructiilor, alaturi de LAUD, INGLASS, si GIS.

 

Scopul acestor conferinte organizate in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania consta in promovarea exemplelor de buna practica ale arhitecturii europene si mondiale, impartasirea cunostintelor si a realizarilor remarcabile ale arhitecturii contemporane de catre unele dintre cele mai premiate birouri de arhitectura din lume.

 

Pentru informatii suplimentare despre evenimentul RIFF Bucuresti, vizitati www.bucharest.ieriff.eu.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România