Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Proiectul „O casa la tara”, premiat in cadrul Anualei de Arhitectura, prezentat la RIFF 2015

Proiectul „O casa la tara”, premiat in cadrul Anualei de Arhitectura, prezentat la RIFF 2015

Arh. Mihai Ene va prezenta in sesiunea plenara RIFF 2015, pe 27 octombrie, proiectul „O casa la tara”, castigator la Anuala de Arhitectura 2015, la sectiunea de Arhitectura rezidentiala – locuinte individuale. Proiectul a fost inclus si pe lista nominalizarilor la Premiul Rural al Grupului OAR.

 

Initiativa implicarii arhitectilor si constructorilor pentru un mediu construit responsabil in mediul rural va fi promovata in cadrul expo conferintei RIFF in extenso, in cadrul unei dezbateri. Cu acest prilej va fi lansata si „Campania Nationala pentru Crearea unei Banci de Proiecte de Arhitectura Rurala Contemporana”.

 

Dezbaterea “Arhitecti ti constructori pentru sustenabilitatea spatiului construit la sate: roluri si responsabilitati” se va desfasura pe 26 octombrie, orele 14.00-15.50, la Radisson Blu Hotel, Sala Atlas.

 

Expoconferinta RIFF face parte dintr-o serie de conferinte dedicata arhitectilor, organizate anual in Romania de ABplus Events, organizator profesionist cu o experienta de 18 ani in sectorul arhitecturii si constructiilor, alaturi de LAUD, INGLASS, si GIS.

 

Scopul acestor conferinte organizate in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania consta in promovarea exemplelor de buna practica ale arhitecturii europene si mondiale, impartasirea cunostintelor si a realizarilor remarcabile ale arhitecturii contemporane de catre unele dintre cele mai premiate birouri de arhitectura din lume.

 

Pentru informatii suplimentare despre evenimentul RIFF Bucuresti, vizitati www.bucharest.ieriff.eu.

 

 

Evenimentul sustinut de:

Partener oficial: Saint-Gobain

Official Car: Driven by Toyota  

Partener de comunicare: spatiulconstruit.ro.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România