Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Arh. Nikoloz Japaridze, premiat in cele mai importante tari ale lumii, prezent la RIFF

Arh. Nikoloz Japaridze, premiat in cele mai importante tari ale lumii, prezent la RIFF

 

Cladirea consta intr-un cadru solid, de un negru desavarsit, cu volume luminoase, suspendate. 70% din cladire este distantata de margini si de pamant, creand impresia de forme "plutitoare". Volumele fac loc unui pasaj spre o parte a cladirii, creand transparenta fizica, sugerata prin design. Volumele suspendate sunt amplasate in trepte, creand terase si balcoane.

 

Nikoloz Japaridze este directorul biroului de arhitectura Arhitects of Invention din Marea Britanie. In 2006 s-a transferat la Londra din Moscova, unde a lucrat cu doua companii de arhitectura din Marea Britanie. Ulterior, el a devenit arhitect senior la Office for Metropolitan Architecture din Rotterdam, unde a dezvoltat: un nou plan urbanistic in Dubai, Emiratele Arabe Unite si renovarea Competition Zayed Stadium din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

 

Expo Conferinta Internationala RIFF dedicata Acoperisurilor, Fatadelor, Izolatiilor este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate prezentarii celor mai recente exemple de buna practica in  arhitectura europeana, precum si proiectelor premiate prezentate de arhitecti cu rezultate remarcabile.

 

Expoconferinta RIFF face parte dintr-o serie de conferinte dedicata arhitectilor, organizate anual in Romania de ABplus Events, organizator profesionist cu o experienta de 18 ani in sectorul arhitecturii si constructiilor, alaturi de LAUD, INGLASS, si GIS.

 

Scopul acestor conferinte organizate in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania consta in promovarea exemplelor de buna practica ale arhitecturii europene si mondiale, impartasirea cunostintelor si a realizarilor remarcabile ale arhitecturii contemporane de catre unele dintre cele mai premiate birouri de arhitectura din lume.

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România