Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sistemul de setare individual a parametrilor armăturilor electronice: Modul Bluetooth® SCHELL SSC

Asigurarea funcționării în condiții de siguranță și igienă a sistemului de apă potabilă este importantă, chiar și în clădirile publice cu un număr de armături relativ ușor de gestionat. Un rol esențial revine armăturilor electronice. Setarea parametrilor pentru fiecare armătură individual necesită foarte mult timp și este de asemenea predispusă la erori.
Sistemul de setare individual a parametrilor armăturilor electronice: Modul Bluetooth® SCHELL SSC

Soluția practică este oferită de sistemul de setare individual a parametrilor armăturilor SCHELL SSC pentru configurarea simplă – în special în spațiile publice – a armăturilor cu un telefon sau tabletă prin Bluetooth® (de exemplu).

Cu modulul SSC Bluetooth® și aplicația gratuită dezvoltată de SCHELL pentru dispozitive cu sistem de operare iOS și Android, instalatorii se pot bucura de un instrument modern de programare a armăturilor electronice furnizate de SCHELL. Ca o opțiune suplimentară poate fi configurată funcția de eliminare apă stătută.

Modulul SSC Bluetooth® de la SCHELL asigură comunicare de la punct la punct cu armătura prin Bluetooth® Smart. Noul modul SSC Bluetooth® face ca armăturile noastre electronice sa fie pregatite pentru Bluetooth, și prin urmare permite transferul de date între
smartphone sau tabletă și armătura SCHELL printr-o conexiune wireless directă.

Acest lucru necesită efort minim, dar oferă avantaje majore în ceea ce privește funcționarea eficientă și siguranța igienei apei potabile.

BENEFICII:

• Eficiență: sarcina este optimizată prin setarea rapida numai a parametrilor suportați de armatură precum si a lucrărilor de întreținere țintite.
• Flexibil: Modulul Bluetooth® poate fi utilizat ca instrumente mobile. Daca modulul Bluetooth® este lăsat atașat de armatură pot fi efectuate si alte funcții suplimentare cum ar fi funcția de eliminare apă stătută.
• Practic: utilizabil imediat
• Economic: nu sunt necesare alte echipamente voluminoase, oferă eficiență pe termen lung chiar și pentru câteva armături.
• Ușor de utilizat: prin aplicația intuitivă pentru PC sau aplicații pentru telefon și tabletă.
• Sigur: ajută la menținerea calității apei prin funcții cum ar fi eliminarea de apă stătută – în special la armăturile rareori utilizate.

Componente sistem Bluetooth®:

 

Sistemul de setare individual a parametrilor armăturilor electronice: Modul Bluetooth® SCHELL SSC

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SCHELL GMBH & Co. KG Armaturentechnologie