Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sistemul de șase camere generează 20% din vânzările diviziei de profile din PVC a TeraPlast

Sistemul de 6 camere, TP6000, din portofoliul de profile de tâmplărie oferit de TeraPlast, are o pondere de aproximativ 20% în cifra de afaceri a diviziei din care face parte. Acesta este extrem de competitiv din perspectiva beneficii-costuri și este cel mai complet sistem din portofoliu.
Sistemul de șase camere generează 20% din vânzările diviziei de profile din PVC a TeraPlast
TP 6000 reprezintă un sistem complet pentru tâmplărie termoizolantă de calitate, drept pentru care este cel mai întâlnit pe piețele de export. Pe lângă extinderea pieței de desfacere, producătorul a identificat o creștere a cererii pentru aceste tipuri de produse, motiv pentru care sistemul beneficiază astăzi de cea mai variată gamă de profile adiționale.

„Profilele din seria TP6000 sunt proiectate special pentru a permite execuția unor ansambluri de tâmplărie care să respecte exigențele avansate în ceea ce privește designul și proprietățile de termo-fono-izolare. Din punct de vedere constructiv, sistemele destinate fabricației de ferestre/uși au șase camere de izolare și prezintă o adâncime de 70 mm, iar pentru etanșarea optimă la aer și apă, perimetral, sunt prevăzute două rânduri de garnituri din TPV.

Procesatorii acestor sisteme beneficiază de o serie de avantaje nete, dintre care se remarcă: aspect modern, cu suprafețe vizibil rotunjite, nivel ridicat de etanșare la apă și praf, grad optim de izolare termică și acustică etc.”, a declarat Corina Zaharia, Managerul linie de business Profile de tâmplărie din cadrul TeraPlast.

În ceea ce privește finisajele, profilele sunt livrate în nuanțe de alb, stejar, nuc, mahon, wenge și antracit. Acestea sunt culorile standard, însă pot fi livrate într-o gamă largă de culori, potrivite pentru orice tip de construcție. Pentru asigurarea compatibilității cu o gamă extinsă de proiecte, indiferent de complexitatea acestora, seria TP6000 dispune de o varietate de profile auxiliare și de legătură.

În momentul de față, profilele de tâmplărie TeraPlast sunt fabricate cu tehnologie de ultimă generație. Dezvoltarea acestei soluții a fost posibilă grație unui program coerent de cercetare, finanțat din surse proprii și fonduri europene. Sistemul de profile PVC TP6000 se pretează, în special, construcțiilor rezidențiale, însă este des folosit și la clădiri industriale.

Principalii cumpărători sunt producătorii de tâmplărie din afara granițelor sau producătorii interni care exportă. Divizia de profile a TeraPlast, care întrunește trei tipuri de sisteme, reprezenta anul trecut 24% din veniturile totale ale companiei.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TeraPlast