Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sika și Institutul Internațional pentru Repararea Betonului (ICRI)

Sika și Institutul Internațional pentru Repararea Betonului (ICRI) împărtășesc același scop: să atingă excelența în proiecte de renovare a betonului prin produse și sisteme inovatoare, consultanță și instructaje excelente oferite clienților la nivel mondial.
Sika și Institutul Internațional pentru Repararea Betonului (ICRI)

Institutul Internațional pentru Repararea Betonului

Institutul Internațional pentru Repararea Betonului (ICRI) a fost înființat în anul 1988, ca Asociația Internațională a Specialiștilor în Repararea Betonului (International Association of Concrete Repair Specialists), de către un grup de pionieri îngrijorați de proliferarea de antreprenori necalificați care intrau în industrie și absența unor standarde pentru repararea betonului.

De atunci, ICRI a crescut și a devenit o asociație internațională puternică, numărând 2000 de membri, dedicată exclusiv reparării și restaurării betonului.

Enunțul misiunii ICRI: MISIUNEA INSTITUTULUI INTERNAȚIONAL PENTRU REPARAREA BETONULUI ESTE DE A FI O RESURSĂ DE TOP PENTRU EDUCAȚIE ȘI INFORMARE ÎN SCOPUL ÎMBUNĂTĂȚIRII CALITĂȚII REPARAȚIILOR, RESTAURĂRILOR ȘI PROTEJĂRII BETONULUI ȘI DE LA NIVELUL ALTOR STRUCTURI, CONFORM UNOR CRITERII CONSENSUALE.

Filosofia grupului este că dacă este îmbunătățită calitatea lucrărilor, atunci și cumpărătorii de servicii de reparații vor considera că obțin un produs durabil, cererea pentru produsele și serviciile lor va crește și imaginea industriei de reparații în beton va crește odată cu ea. De la începuturi, organizația s-a străduit să includă interesele antreprenorilor, inginerilor și ale producătorilor în fiecare aspect al operațiunilor sale.

 

Obiectivul este de a-i aduce laolaltă pe cei care sunt cu adevărat interesați de îmbunătățirea industriei de reparații în beton și să depună eforturi conjugate pentru a aduce o schimbare de însemnătate. Se depun toate eforturile pentru a asigura o reprezentare echitabilă pentru toți în conducerea organizației, reprezentare în comitet și diseminarea cunoștințelor tehnice de specialitate.

În mod evident concentrat pe piața nord-americană, ICRI este totuși binecunoscut la nivel internațional, în special în America Latină, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est și Pacific. Această asociație, ca și Sika, se străduiește să îmbunătățească calitatea lucrărilor de reparații în domeniul recondiționărilor.

Programul de premii ICRI

Programul de premii ICRI onorează și recunoaște proiecte excepționale din industria de reparare a betonului din anul 1997.

Cu 84 de premii ICRI în 16 ani, Sika este compania cu cele mai multe proiecte de reparare a betonului premiate de Institutul Internațional pentru Repararea Betonului (ICRI).

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SIKA Romania
Lucru în România