Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Separatorul de grăsimi - un sistem necesar pentru buna gestionare a apelor uzate

Un separator de grăsimi este esențial pentru sistemul de gestionare a apelor uzate. Grăsimile au impact negativ asupra eficienței unui sistem de epurare, depunerea acestora blocând conductele și senzorii în timp foarte scurt.
Separatorul de grăsimi - un sistem necesar pentru buna gestionare a apelor uzate

În rezervoarele de retenție din diverse unități de producție, precum cele alimentare, grăsimile se colmatează și astfel apar depunerile pe țevi, împiedicând funcționarea corectă a sistemului.

De ce este nevoie de preepurarea apelor?

Grăsimile și uleiurile ajung în apa uzată odată cu reziduurile alimentare. Prin urmare, toate apele uzate provenite din unități alimentare, mai exact chiuvete și mașini de spălat vase prezente în spațiile de locuit, în restaurante, unități de prelucrare a cărnii, fast food-uri și patiserii, ar trebui să treacă mai întâi printr-un proces de preepurarea apelor.

Principiul de funcționare a unui separator de grăsimi

Separatoarele de grăsimi utilizate pentru preepurarea apelor în cazul unităților alimentare funcționează exclusiv după legile gravitației, fără a implica componente mecanice speciale sau aditivi. Reziduurile alimentare solide sunt separate prin gravitație din apa uzată, depunându-se în partea de jos a bazinului. Grăsimile și uleiurile, fiind mai ușoare decât apa, se colectează în partea superioară a separatorului de grăsimi. De aici, acestea pot fi colectate și drenate. Pentru o eficiență ridicată, separatoarele de grăsimi sunt dotate cu trapă de nămol, zonă de dregresare și zonă de depozitare grăsimi.

Separatorul de grăsimi - un sistem necesar pentru buna gestionare a apelor uzate

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi! Experiența în domeniu ne recomandă și suntem bucuroși să te consiliem în alegerea separatorului de grăsimi potrivit, eficient și durabil.

 

1st Criber - soluția ta pentru gestionarea responsabilă a apelor uzate.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET