Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Seminar online "Welded and Bolted Joints" - Aplicaţii pentru proiectarea și analiza structurilor din beton armat și metal

CYPE continuă seria de seminarii online pentru a vă îmbunătăți productivitatea cu "Welded and Bolted Joints" (Îmbinări sudate şi cu şuruburi).
Seminar online "Welded and Bolted Joints" - Aplicaţii pentru proiectarea și analiza structurilor din beton armat

În această serie vom arăta principalele aplicații pentru proiectarea și analiza structurilor din beton armat şi metal, care îți vor optimiza fără îndoială munca. Membrii echipei noastre vor petrece 60 până la 90 de minute împărtășind sfaturi și răspunzând la întrebările participanților.

Cand va avea loc seminarul online "Welded and Bolted Joints"?
Miercuri, 22 aprilie, în intervalul orar 11:00-12:30.

Unde?
Live pe site-ul cype.com, cu înregistrarea fiecărui participant. Poţi să te înregistrezi gratuit aici

Seminariile trecute

 

Situația cauzată de coronavirus a determinat mii de profesioniști să-și transfere locul de muncă de la birou în casele lor, în încercarea de a se izola și de a limita răspândirea epidemiei. La BIMserver.center am lucrat de ceva timp pentru a facilita munca de la distanță dintre profesioniștii din sectorul construcțiilor care sunt implicați, mai ales, în fazele de proiectare, analiză și calcul.

În acest scop, am pus la dispoziția dumneavoastră platforma Cloud Computing și mai mult de o sută de aplicații de specialitate cu care să facem lucrul la distanță mai eficient și mai productiv, datorită capacității BIMserver.center pentru dezvoltarea în colaborare a proiectelor din cloud și a caracteristicilor sale care fac posibilă partajarea informațiilor în timp real.

Dorim să împărtășim cu profesioniști câteva dintre soluțiile pe care le oferim pentru a îmbunătăți experiența de teletransformare cu BIMserver.center și pentru a ajuta companiile și angajatii să rămână conectați, să coordoneze proiectele lor în timp real datorită fluxului de lucru Open BIM și să garanteze productivitate maximă și eficiență în muncă.

Articol scris de
CYPE ROMANIA