Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Se caută proiectanți pentru restaurarea celei mai vechi case din București

Monumentul istoric de pe Calea Serban Voda nr. 33 din Bucuresti, despre care se crede ca ar fi cea mai veche casa din Capitala, va fi restaurat, anunta Institutul National al Patrimoniului, care cauta proiectanti.
Se caută proiectanți pentru restaurarea celei mai vechi case din București
Facebook / Institutul National al Patrimoniului

"Viziunea pentru acest monument este ca el sa devina un adevarat centru de informare si promovare a patrimoniului cultural, un spatiu viu, deschis atat pentru turisti dar si reintegrat in viata comunitatii din Calea Serban Voda, pe vremuri Podul Beilicului cel plin de forfota. Lipsesc doar proiectantii pentru a incepe ca la carte tot procesul de restaurare si valorificare", anunta Institutul National al Patrimoniului.

 

In acest scop, a fost reluata procedura simplificata in vederea atribuirii contractului de prestari servicii de proiectare pentru elaborarea de studii si investigatii, documentatie de avizare a lucrarilor de interventie, proiect pentru autorizarea lucrarilor de construire, proiect de organizare a executiei lucrarilor, proiect tehnic de executie si detaliilor de executie, documentatie as built, documentatie privind urmarirea comportarii in timp si lucrari de interventie si asistenta tehnica pentru lucrari de restaurare si punere in valoare a monumentului istoric "Casa de Targovet, birouri ale Institutului National al Patrimoniului", Calea Serban Voda nr. 33, Bucuresti, cod LMI B-II-m-A-19751.

Ofertele pot fi depuse pana pe data de 8 ianuarie 2020.

 

Vezi anuntul complet aici.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România