Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Sanobi lanseaza Urban si Termo, noile baterii sanitare

Sanobi lanseaza Urban si Termo, noile baterii sanitare

 

Divizia Constructii Ambiental parte a companiei Dinamic 92 Distribution a lansat in septembrie anul curent, noile game de baterii sanitare - Urban si Termo

 

Prezenti in toata tara cu brandul Sanobi de peste 3 ani, cu primele gamele Classic si Nobila, ne-am dezvoltat rapid datorita cerintei pietii si mai ales calitatii produselor garantate cel putin 5 ani. In spiritul acestei dezvoltari am adus doua game noi de baterii sanitare, Sanobi Urban si Sanobi Termo produse ce raspund unor nevoie cerute de piata: durabilitate, robustete, mentinerea unui confort termic.

 

 

 

La baza lansarii acestor noi game de produse a fost dorinta de a veni in sprijinul partenerilor nostri, cat si dorinta de a diversifica portofoliul de produse Sanobi, oferind clientilor posibilitatea de a alege produsele noastre de calitate, in functie de utilitate si design.

 

Sanobi este un brand Dinamic 92 Distribution, companie ce ofera seriozitate in servicii de peste 22 de ani si livrare imediata prin logistica ce ajunge in toata tara, datorita celor 6 centre regionale: Piatra Neamt, Iasi, Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta.

 

Invitam pe toti cei interesati, sa ne viziteze pe sanobi.ro si pe contul nostru de facebook.com/sanobi si sa ne contacteze la:

 

Tel/Fax: 0233.237.270

E-mail: ioan.vasilescu@dinamic92.ro

Web: www.dinamic92.ro; www.sanobi.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România