Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Inovații în turneu: noua caravană GROHE Truck Tour 2017 este în drum spre tine

Inovații în turneu: noua caravană GROHE Truck Tour 2017 este în drum spre tine

 

 

Despre GROHE

GROHE este cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare și un brand global, dedicat furnizării de produse inovatoare în domeniul instalațiilor sanitare.

Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorilor sale fundamentale: calitatea, tehnologia, designul și grija față de mediul înconjurător, care ilustrează angajamentul companiei de a crea experiențe excepționale și de a oferi „Pure Freude an Wasser” - Plăcerea Pură a Apei - clienților săi. Prin activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poartă marca de calitate „Made in Germany”, consolidând încrederea clienților în brand. Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizează procese de proiectare și fabricație de înaltă precizie, pentru a asigura conformitatea cu standardele înalte ale companiei. Astfel, GROHE garantează că produsele sale satisfac cele mai exigente cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea.

Numai în ultimii 10 ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și de inovare, precum și de mai multe poziții de top ca fiind una dintre „cele mai sustenabile companii germane”. Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, dovedind preferința arhitecților, designerilor și dezvoltatorilor pentru acest brand.

GROHE face parte din grupul LIXIL Group Corporation, o companie cotată la bursa Tokyo Stock Exchange. LIXIL este lider pe piața mondială în industria obiectelor sanitare, gestionând un portofoliu larg de branduri de uz casnic bine cunoscute, cum ar fi GROHE, American Standard și INAX. Este, de asemenea, principalul furnizor de materiale de construcție, produse și servicii pentru locuințe din Japonia.

 

 

Obiectul este ascuns

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva