Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Rezervor pentru colectarea apei pluviale - o soluție completă

Stiai ca apa pluviala este "obiectul muncii" pentru anumite firme de utilitati? "Taxa pe apa de ploaie" reprezinta tariful pentru un serviciu distinct prestat de unele firme de utilitati pentru colectarea, transportul si epurarea apelor meteorice (provenite din precipitatii). Din aceasta perspectiva, apa de ploaie reprezinta un bun de care te poti folosi in interes propriu, fara a mai fi nevoit sa platesti pentru serviciile amintite.
Rezervor pentru colectarea apei pluviale - o soluție completă

Vei intreba: "Cum pot sa fac asta?" Noi iti raspundem: "Simplu!"

 

Compania 1st Criber a dezvoltat sistemul Criber RAIN. Este vorba despre un sistem de colectare a apei de ploaie bazat in principal pe un rezervor pentru colectarea apei pluviale. In cadrul Criber RAIN, pe langa acest rezervor, mai exista un sistem de epurare mecanica, unul de uniformizare a jetului de apa, pompa submersibila pentru evacuare apa, un filtru ce nu permite obiectelor mari sa ajunga in rezervor si un filtru invers pentru a directiona surplusul de apa spre alt rezervor daca este cazul.

Rezervor pentru colectarea apei pluviale - o soluție completă

Sistemul Criber RAIN poate avea si o instalatie de automatizare menita sa regleze aportul de apa din rezervor, timpii de functionare a pompei submersibile si sa alarmeze vizual in caz de avarie a pompei sau a lipsei apei din rezervor. Desteapta miscare, nu-i asa?

 

Specialistii 1st Criber au dezvoltat acest proiect pentru a te ajuta sa faci economie financiara, economie la consumul de apa si pentru ca tu sa ai o rezerva de apa la indemana in mod gratuit.

 

Contacteaza-ne si hai sa discutam detaliat despre aplicatiile in care doresti sa folosesti apa de ploaie dintr-un rezervor pentru colectarea apei pluviale Criber RAIN.

 

1st Criber - ajutam natura sa te ajute!

 

Mai multe detalii despre rezervoarele de colectare a apei pluviale aici. 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET