Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Rezervoarele verticale supraterane - soluția 1st Criber pentru stocarea acidului clorhidric

Depozitarea substanțelor chimice necesită spații de stocare special concepute pentru această aplicație. Rezervoarele configurate pentru stocarea substanțelor chimice sunt bazine cu rezistență chimică superioară față de bazinele clasice, având, totodată, rezistență ridicată la solicitări termice și statice.

Rezervoarele verticale supraterane - soluția 1st Criber pentru stocarea acidului clorhidric

Rezervoarele din poliesteri armați cu fibră de sticlă 1st Criber destinate stocării mediilor chimice păstrează calitatea substanțelor depozitate, nu se corodează, au greutate redusă datorită materialului compozit din care sunt construite, fiind ușor de folosit și transportat. Bazinele dedicate acestei aplicații se pot configura, după cerințele din proiect, cu pereți dubli și cuvă de retenție.

Cele mai frecvent întâlnite medii chimice sunt acidul clorhidric și acidul sulfuric. Cum, de regulă, rezervoarele dedicate stocării substanțelor chimice sunt ținute afară, acestea au rezistență U.V. (TOPCOAT), iar în construcția lor sunt folosite rășini speciale.

Rezervorul vertical pentru depozitarea substanțelor chimice a fost soluția specialiștilor 1st Criber pentru beneficiarul care avea nevoie de o variantă sigură și rezistentă de stocare pentru acidul clorhidric.

 

Rezervoarele verticale supraterane - soluția 1st Criber pentru stocarea acidului clorhidric

Recomandate în cazul aplicațiilor care necesită depozitarea fluidelor deasupra solului, rezervoarele verticale 1st Criber te ajută să economisești spațiu, resurse și bani, datorită poziționării sale pe verticală și a volumului mic de materie primă utilizată. În plus, gura de vizitare poate fi amplasată în orice loc al rezervorului, eliminând costurile de întreținere.

Adaptabile oricărui proiect pentru diverse aplicații, bazinele supraterane din fibră de sticlă 1st Criber se pot configura într-o gamă vastă de volume, forme și mărimi.

1st Criber - depozitarea sigură și responsabilă a substanțelor chimice!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET