Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Rezervoare verticale 1st Criber - testare seismică la universitate de top din România

Cu o experiență dovedită încă din anul 1998, compania 1st Criber proiectează, produce și furnizează echipamente din poliesteri armați cu fibră de sticlă, care au fost testate pentru a rezista mișcărilor generate în timpul cutremurelor.

Rezervoare verticale 1st Criber - testare seismică la universitate de top din România

Printre acestea se numără și rezervoarele verticale supraterane, asupra cărora au fost efectuate testări de către PROCEMA CERCETARE, în ceea ce privește rezistența structurală, deformările elastice, încărcările hidrostatice și dinamice.

Rezervoarele verticale supraterane 1st Criber au fost testate seismic de către Facultatea de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

Prin intermediul acestor testări asigurăm beneficiarii de rezistența structurală a produselor furnizate, concentrându-ne activitatea pentru îmbunătățirea performanțelor produselor 1st Criber și protejarea lichidelor stocate.

Prin astfel de proiecte, ne arătăm deschiderea față idei inovative ce ajută la creșterea performanțelor produselor noastre și invităm studenții ingineri să ne provoace cu noi proiecte și să ni se alăture pentru stagii de practică și internship.

1st Criber - producatorul tău de produse testate și agrementate!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET