Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Rezervoare eliptice - soluția 1st Criber pentru irigații

În ultima perioadă, tehnologia irigațiilor a devenit tot mai performantă. Temperaturile ridicate și seceta îi obligă pe agricultori să găsească soluții eficiente și economice pentru a reduce riscurile asupra culturilor agricole. Tot mai mulți fermieri doresc să-și securizeze producțiile agricole și demarează investiții în sisteme profesionale de irigații.

Rezervoare eliptice - soluția 1st Criber pentru irigații

Principalele surse de apă destinate irigării culturilor sunt apele de suprafață, apele subterane și apele marine. În țara noastră, cel mai adesea se folosește apa de râuri sau apa stătătoare, care de multe ori nu se află în zona culturii. În această situație, agricultorul trebuie să transporte necesarul de apă până la locul unde trebuie udat. Pentru astfel de situații specialiștii 1st Criber au creat rezervorul eliptic din fibră de sticlă.

Rezervoarele eliptice 1st Criber pot fi utilizate pentru depozitarea lichidelor, precum apa sau combustibilul sau pentru transportul lichidelor în condiții de maximă siguranță.

Rezervoarele eliptice pentru irigații sunt special concepute pentru transportul necesarului de apă pentru udat, bazinele fiind realizate într-un mod specific, pentru a fi bine echilibrate și pentru a împiedica formarea valurilor în interior pe durata deplasării.

Rezervoare eliptice - soluția 1st Criber pentru irigații

Rezervoarele din fibră de sticlă concepute pentru transportul de lichide sunt echipate cu spărgătoare de valuri pentru a face față diferitelor grade de presiune a lichidelor stocate.

Răspunzând nevoilor agricultorilor în ceea ce privește necesarul de apă pentru irigații, rezervoarele eliptice 1st Criber pot fi montate și transportate pe platforme auto, autovehicule sau utilaje agricole, pentru utilizarea în diferite locații.

Cu o greutate redusă comparativ cu cele din beton sau metal, bazinele eliptice din fibră de sticlă sunt ușor de transportat și montat, fiind prevăzute cu bride pentru a putea fi ridicate cu macaraua în condiții de siguranță.

Rezervoare eliptice - soluția 1st Criber pentru irigații

Cu o experiență în domeniul stocării de lichide dobândită din anul 1998, compania 1st Criber vine în întâmpinarea agricultorilor cu oferte de stocare pentru irigații personalizate, profesionale, durabile și de calitate superioară.

1st Criber - soluții de transport apă pentru irigații!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET