Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Rezervoare de distribuție carburanți pentru eficientizarea costurilor de alimentare

Combustibilul este vital pentru diverse companii, atât în domeniul construcțiilor, cât și în cel al agriculturii, iar utilizarea de rezervoare de distribuție carburanți este o soluție de stocare și transport sigură și fiabilă. Astfel, folosirea rezervoarelor dedicate pentru combustibil, poate fi o soluție eficientă pentru succesul afacerii tale.
Rezervoare de distribuție carburanți pentru eficientizarea costurilor de alimentare

Rezervoare de distribuție carburanți/AdBlue

 

Cu ajutorul rezervoarelor de distribuție carburanți 1st Criber poți să eficientizezi costul de alimentare al utilajelor, având mai mult combustibil în vrac, la prețuri competitive. În funcție de necesități, la noi poți găsi rezervoare fixe, în diverse forme - cilindrice sau eliptice. Totodată, îți oferim posibilitatea de a alege modele cu pereți dubli, sau cu pereți simpli. Menționăm că toate modelele de rezervoare de distribuție carburanți 1st Criber dispun de dotarea standard ce include cuva de retenție sau au pereți dubli și suporți. De asemenea, acestea pot fi dotate opțional pentru aplicații speciale cu contor digital sau mecanic, pompă de motorină cu emitere bon sau bazată pe cartelă de acces, furtun de alimentare de 4 m, filtru pentru captarea apei etc. Pentru fermieri, constructori, firmele ce au flote mari și nu numai, rezervoarele pot fi dotate „full option”.

 

Rezervoare dedicate

 

Cu o experiență din 1998, la 1st Criber producem și furnizăm rezervoare de distribuție carburanți/AdBlue fabricate în România din poliesteri armați cu fibră de sticlă. Acestea sunt rezervoare dedicate pentru diverse necesități și, datorită țesăturii complexe generate computerizat, oferă o rezistență greu de egalat. 

Rezervoare de distribuție carburanți pentru eficientizarea costurilor de alimentare

Rezervoare pentru diverse aplicații speciale

 

În timp, am dezvoltat diverse modele de rezervoare în variate configurații adaptate pentru aplicații speciale. La noi poți găsi rezervoare de diverse dimensiuni, sigure, fiabile și ușor de utilizat. Acestea se pot configura ușor pentru a fi folosite cu pachetele de pompare, filtrare și permit gestionarea completă a combustibilului, astfel încât să corespundă aplicației tale.

 

Nu ezita să ne contactezi acum pentru a ne descrie proiectul tău și a te putea îndruma cu profesionalism în alegerea rezervorului de combustibil de care ai nevoie. Totodată, putem asigura toate dotările necesare pentru aplicații speciale personalizate și comercializăm rezervoare dedicate pentru multe din aplicațiile comune.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CRIBER NET