Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Realizarea de acoperișuri metalice inovatoare începe cu uleiul suedez de rapiță

Astăzi, a ști de unde provin materialele de construcţie şi cum să alegi soluţiile durabile este mai important ca niciodată. Pentru a face alegerea un pic mai uşoară, producătorul scandinav de oțel SSAB a dezvoltat o gamă de produse inovatoare, ecologice, care au la bază uleiul suedez de rapiţă, un ingredient complet natural.
Realizarea de acoperișuri metalice inovatoare începe cu uleiul suedez de rapiță

Uleiul de rapiță - componentă de bază a tablei utilizate în producția sistemelor de acoperiș RoofArt

Materia primă folosită la producția țiglei metalice și a sistemelor pluviale RoofArt are la bază oţelul premium de calitate nordică, recunoscut în întreaga lume ca fiind unul dintre cele mai bune de pe piaţă, iar stratul de acoperire GreenCoat® înglobează o tehnologie pe bază bio (BT) patentată, în care o parte substanţială a materialului tradiţional pe bază de produse fosile este înlocuit cu o componentă pe bază bio, respectiv, uleiul de rapiță.

Aceasta tehnologie contribuie la protecţia mediului şi reduce emisiile de noxe în aer. Produsele GreenCoat se află în avangarda soluţiilor sustenabile pentru clădiri. Materialele îndeplinesc cerinţele regulamentului REACH şi ale altor numeroase certificări de mediu, iar oţelul de înaltă calitate este complet reciclabil. În timpul utilizării, produsele GreenCoat sunt extrem de rezistente la coroziune, radiaţii UV şi zgârieturi şi sunt însoţite de o garanţie extinsă bazată pe 40 de ani de teste în mediul extern.

Constructorilor le este oferit un material cu greutate redusă, uşor de prelucrat chiar şi la -15 °C, disponibil într-o gamă largă de culori şi texturi atractive. În orice condiţii de climă de pe glob, GreenCoat contribuie la crearea unor clădiri inovatoare, durabile şi cu costuri eficiente - pentru o viaţă mai ecologică.

Oțeluri premium și vopsele bio

“Produsele noastre GreenCoat pe bază bio pentru acoperișuri, fațade și sisteme pluviale sunt singurele produse de pe piață care dețin un strat de acoperire cu un conținut crescut de material biologic regenerabil. Ne place să spunem că produsele noastre sunt îmbunătățite de natură, deoarece stratul de acoperire oferă nu numai avantaje ecologice, ci și performanțe crescute”, spune domnul Olavi Huhtala, Executive Vice President SSAB Europe din cadrul SSAB Group.

Acoperişuri durabile

Acoperişurile trebuie să facă faţă la orice acţiuni ale forţelor naturii. De aceea, materialul pe care îl alegeţi pentru acoperiş trebuie să îndeplinească cele mai stringente cerinţe, să-şi păstreze aspectul cu trecerea timpului şi să ofere beneficii de reducere a costurilor.

Produsele cu acoperire GreenCoat pentru acoperişuri sunt caracterizate prin calitatea înaltă, cu proprietăţi de formare la rece excelente, rezistenţa ridicată la zgâriere şi aspectul durabil.

Pentru mai multe informații despre gama de produse GreenCoat, descărcați broșura “GreenCoat pentru industria constructiilor” de mai jos.

Realizarea de acoperișuri metalice inovatoare începe cu uleiul suedez de rapiță
Acoperișuri durabile din oțeluri premium și vopseluri bio
Realizarea de acoperișuri metalice inovatoare începe cu uleiul suedez de rapiță
40 de ani de teste realizate de SSAB
Documente atasate:
    

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România