Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Putem construi o casa termoizolata in 6 zile ?

Putem construi o casa termoizolata in 6 zile ?

thermodul7Da, putem!

Poate esti obisnuit sa construiesti sau sa asisti la constructia unei case in cateva luni sau poate chiar un an. Ei bine, datorita faptului ca stiinta evolueaza, am descoperit un sistem REVOLUTIONAR! Pentru a realiza o asemenea casa, cu siguranta va trebui sa renunti la sistemul de constructie traditional, cu caramizi nenumarate care dureaza uneori enorm.

 

Descoperirea poarta numele THERMODUL SYSTEM si are la baza constructiei revolutionarele cofraje modulare din polistiren de dimensiuni mari (3.2m/1.2m), cu ajutorul carora putem realiza o casa in doar 6 zile.

 

Secretul sta la baza sistemului de imbinare a cofrajelor, care a fost patentat cu anii in urma de catre inventorul austriac Mathe Laszlo. Prin intermediul acestor cofraje modulare termoizolante putem construi cu mare usurinta o casa perfect izolata, fara punti termice (pasiva). Cel mai mare avantaj este faptul ca datorita dimensiunilor mari ale cofrajelor se realizeaza in timp record constructia.

 

Poate va ganditi ca este vorba de un sistem complicat si greu de pus in opera. Va asigur ca nu este asa. Nu doar echipa de specialisti Thermodul System poate construi o asemenea casa. Chiar si tu singur iti poti construi casa asistat doar de un specialist, insa probabil se mai adauga cateva zile pana la finalizare.

E usor, rapid, economic si cel mai eficient.

 

 

 

Pentru mai multe informatii vizitati:  www.thermodul.com

Contact: 0730602024

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva