Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Prevenirea depunerilor de gheata - Noile sisteme electrice de degivrare SHTL

Prevenirea depunerilor de gheata - Noile sisteme electrice de degivrare SHTL

Cipec Prod. Com. ServCablurile tip SHTL sunt destinate a fi utilizate pentru realizarea sistemelor de degivrare pentru acoperisuri, jgheaburi si burlane, alei exterioare, rampe auto, terase, trepte etc. Cablurile de degivrare tip SHTL reprezinta cea mai buna solutie pentru prevenirea formarii ghetii in jgheaburi si burlane, pe acoperisuri, in rigole, pe trepte, rampe auto, alei pietonale.

De asemenea, cablurile de degivrare tip SHTL pot fi utilizate si pentru aplicatii specifice: protectie contra inghetului a rezervoarelor, diversilor recipienti, a tevilor etc.

Cablurile bifilare de degivrare tip SHTL sunt livrate la role, la lungimi si puteri diferite. Cablurile sunt prevazute cu cabluri de alimentare, o piesa de legatura intre cablul de alimentare si cel de degivrare si o piesa de capat. Cablurile de dezghetare tip SHTL sunt prevazute cu manta metalica, pentru impamantare. Firul incalzitor si mantaua metalica sunt conectate cu cablul de alimentare prin intermediul unei piese speciale de conexiune, care asigura o protectie crescuta a legaturilor.

Cablurile bifilare de degivrare tip SHTL au puteri de 20W/m si 30W/m.

 

 

Sistemul de degivrare (dezghetare) pentru jgheaburi, burlane si acoperisuri

Se monteaza cu scopul de a se evita ruperea jgheaburilor, datorata depunerilor de zapada si gheata, infiltratiile de apa de pe langa jgheab, pe sub acoperis, deterioarea fatadelor caselor, formarea de turturi, formarea dopurilor de gheata in interiorul burlanelor. Se pot evita accidentele cauzate de caderile de zapada, gheata si turturi, pe trotuare si masini.

 

 

Sistemul de degivrare (dezghetare) pentru zone exterioare

Se poate utiliza pentru orice tip de suprafata exterioara: alei pietonale, trepte, alei auto, trotuare, rampe auto, rampe garaj, terase etc., cu scopul de a preveni si indeparta depunerile de zapada si gheata si infiltratiile de apa in structura de rezistenta, prin fisurile datorate ciclului inghet-dezghet.
Sistemul de degivrare se poate monta pe toata suprafata exterioara sau pe anumite zone ale acesteia.

 

 

SC CIPEC SRL, in calitate de importator direct, cauta societi interesate in distributia si implementarea sistemelor de degivrare electrica precum si a sistemelor de incalzire electrica in pardoseala.

Oferim calitate superioara a produselor, conditii bune de colaborare pentru distribuitori, livrari prompte din stoc, consiliere tehnica, montaj pentru sisteme.

 

Pentru detalii suplimentare, va stam la dispozitie la urmatoarele date de contact:

Tel: 0723.50.84.98 / 0723.51.33.42 / 0213.45.55.46 / 0216.39.15.53

Email: office@cipec.ro / cipec_ro@yahoo.com / cipec_romania@yahoo.com

Web: www.cipec.ro / www.degivrare-dezghetare.ro / www.incalzire-electrica-pardoseala.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CIPEC PROD. COM. SERV. SRL