Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pregatiri de iarna de la VELUX: ferestre de mansarda mai ieftine si perfect izolate

Pregatiri de iarna de la VELUX: ferestre de mansarda mai ieftine si perfect izolate


Reducere 20% la toate ferestrele de mansarda VELUX
Promotie valabila pana la 15 noiembrie 2011!

Aproximativ 15% din energia unei locuinte se pierde din cauza ferestrelor sau a usilor prost izolate. In timpul iernii, pierderile energetice pot creste substantial, mai ales in cazul locuintelor la casa, unde podul sau mansarda neizolate corespunzator  accentueaza aceste pierderi. De aceea, incepand cu 1 octombrie, VELUX Romania vine in intampinarea clientilor cu reduceri substantiale de pret  pentru ferestrele achizitionate impreuna cu produsele de instalare care pastreaza mai multa caldura in mansarda.


In perioada 1 octombrie-15 noiembrie 2011, VELUX Romania va derula o campanie promotionala menita sa incurajeze achizitia ferestrelor de mansarda la pachet cu solutiile complete de instalare si izolare. Denumita "Ține iarna la fereastra!, promotia aduce reduceri de 20%  pentru orice fereastra  de mansarda VELUX cumparata impreuna cu rama de etansare care include si kitul de izolare termica.

 

”Prin aceasta campanie dorim sa promovam solutii complete de instalare si izolare, accentul fiind pus pe necesitatea unei rame de etansare cu  kit de izolare termica inclus, asa incat pierderile de caldura sa fie reduse la maximum. Aceasta rama care are  incorporat kitul de izolare este o investitie ce aduce beneficii pe termen lung oricarei locuinte, eliminand aparitia puntilor termice si a condensului si reducand considerabil factura la energia termica.” spune Andrei Daranga, Service Engineering, VELUX Romania.

Campania promotionala se desfasoara la nivel national, prin intermediul distribuitorilor autorizati VELUX Romania.

 

Cum izolam corect ferestrele de mansarda


Fiind pozitionata deasupra cladirilor, mansarda reprezinta un pol prin care pot avea loc pierderi importante de caldura. Intrucat acoperisul este, de obicei, mai subtire decat peretii exteriori, acesta necesita o izolatie profesionista: materiale de calitate superioara, care sa fie rezistente la umezeala, sa protejeze termic, fonic si contra incendiilor.

 

In plus, mansarda moderna are si suprafete vitrate mari, adica ferestre de mansarda. Acestea aduc lumina naturala la interior, aer proaspat si un semnificativ aport solar ce duce la generarea de energie termica, importanta in sezonul rece. In acelasi timp, ferestrele de mansarda pot duce la pierderi energetice atunci cand nu sunt izolate corect. Pentru ca instalarea  si etansarea ferestrelor sa fie perfecta, este recomandat ca produsele de montaj si izolare termica a tocului ferestrei sa fie oferite de acelasi producator de la care s-au achizitionat ferestrele de mansarda.

"Rolul ramei de etansare este de a colecta apa si de a o conduce prin canalele de scurgere laterale, eliminand infiltratiile la interior. Kitul de termo si hidro izolare are rolul de a etansa imbinarea intre fereastra si structura sarpantei, reducand pierderile de caldura si prevenind aparitia condensului.” completeaza Andrei Daranga, Service Engineering, VELUX Romania.

 

Aceste produse, impreuna cu o gestionare inteligenta a factorilor care determina temperatura, umiditatea, iluminarea, ventilatia si nivelul de zgomot,  contribuie la cresterea eficientei energetice a casei si la reducerea costurilor pentru energie.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
VELUX ROMANIA
Lucru în România