Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Plăci din plută expandată pentru facturi mai mici

Aveti probleme cu zgomotul in locuinte? Aveti un consum mare de energie generat de mentinearea confortului termic in locuinta atat iarna, cat si vara?
Plăci din plută expandată pentru facturi mai mici
Va propunem o solutie eficienta 100% naturala si ecologica - placile din pluta expandata - un material-miracol venit direct din natura. Acestea sunt rezultatul unui proces responsabil de decojire a scoartei stejarului de pluta si a unui proces tehnologic avansat de expandare a granulelor, in urma caruia granulele acumuleaza mai mult aer, iar rasina eliminata din celule serveste pe de o parte drept liant intre granule, iar pe de alta parte hidroizoleaza granulele pentru o mai buna rezistenta la intemperii.

Placile din pluta expandata sunt un izolator termic, fonic si anti-vibratii foarte eficient. Datorita structurii sale celulare, continand 40 milioane celule per m3, functioneaza ca un incetinitor de propagare a temperaturii din exterior spre interior, fenomen denumit stiitific inertie termica, care, spre deosebire de coeficientul de conductivitate termica, influenteaza in mod direct consumul de energie pentru pastrarea confortului termic.

Placile din pluta expandata pot fi utilizate pentru izolatii termice, fonice si anti-vibratii, atat pentru aplicatii exterioare, cat si pentru aplicatii interioare. Se pot izola pereti, tavane, acoperisuri, pardoseli, sape si altele. Cald iarna si racoare vara - nu multi izolatori au capacitatea de a izola si vara; pluta isi pastreaza coeficientul de conductivitate termica relativ constant atat la temperaturi cu minus, cat si la temperaturi cu plus.

Aveti probleme cu zgomotul? Placile din pluta expandata sunt cel mai eficient izolator fonic 100% natural, izoland, in functie de frecventa si natura zgomotului pana la 70-75 decibeli. Avantajul placilor din pluta expandata este ca sunt eficiente pe o plaja larga de frecvente, ceea ce inseamna ca sunt eficiente in cazul multor tipuri de zgomot, indiferent de natura acestora.

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca pluta este un material respirant si astfel se reduce la minimum riscul de aparitie a mucegaiului. Nu arde, nu este atacata de insecte, pasari sau rozatoare.
Plăci din plută expandată pentru facturi mai mici
Plăci din plută expandată pentru facturi mai mici

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CORKLINE
Lucru în România