Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pentru casa care te tine o viata, alege BCA

Pentru casa care te tine o viata, alege BCA

 

O greseala pe care multi constructori o fac este sa lase deoparte durabilitatea si rezistenta in timp a unei cladiri, insa adevarul este ca o constructie trebuie sa stea in picioare zeci de ani si sa faca fata cu brio atat conditiilor climatice, cat si unor situatii extreme care pot aparea - incendii, cutremure, viituri sau orice fel de calamitati naturale. In constructii trebuie luate in calcul orice situatii ar putea aparea si trebuie ales un material in functie si de acest aspect.

 

Rezistenta mecanica, o caracteristica de baza a BCA-ului

 

Ridicarea unei cladiri presupune o investitie importanta pe care o faci pe viata, iar alegerea unui material neperformant inseamna automat o risipa de finante, efort si timp, dar, mai ales, inseamna si o nesiguranta care va plana mereu asupra locuitorilor ei.

 

In alegerea unui material trebuie sa ai in vedere si rezistenta mecanica a materialelor. Aceasta notiune se refera la comportarea materialului sub actiunea fortelor exterioare. Asadar, discutam despre felul in care reactioneaza un material la temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute, la fluctuatiile de temperatura, la contactul cu apa sau in cazul unor calamitati naturale.

 

Click aici pentru a afla mai multe detalii.

Lucru în România