Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Construieste fara concesii, cu BCA

Construieste fara concesii, cu BCA

Materialul pe care il alegi pentru constructia casei tale reprezinta una dintre cele mai importante decizii pe care le iei. O casa este pentru o viata, ea iti adaposteste amintirile, ea iti protejeaza familia, ea contribuie la acel sentiment de "acasa". De aceea, cand vine vorba despre constructia ei, compromisul nici nu intra in discutie.

 

In constructii se fac de obicei concesii, ba optam pentru ceva rezistent, dar nu atat de bun izolator, ba alegem ceva ieftin pentru ca nu ne permitem deocamdata cheltuieli foarte mari si nici nu ne trece prin cap vreo intamplare nefericita cum sunt incendiile sau cutremurele. BCA-ul insa este materialul cu care obtii totul, fara sa faci rabat la calitate, cu economii atat la executie, cat si pe termen lung.

 

Prietenos cu mediul inconjurator

 

BCA-ul este un material nou, inovator, creat dupa toate cerintele lumii moderne, iar una dintre cele mai stringente nevoi este conservarea si protejarea naturii si reducerea poluarii, astfel incat sa le lasam mostenire copiilor nostri o planeta curata.

 

Click aici pentru a afla mai multe detalii.

Lucru în România