Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Penetron menține suprafețele uscate în Astrahan, Rusia

Șantierul Centrului de Afaceri Azerbaidjan era plin cu apă. Echipa locală Penetron a furnizat o soluție de impermeabilizare pentru structurile de beton.
Penetron menține suprafețele uscate în Astrahan, Rusia

Inaugurat cu mare fast în martie 2019 la Astrkhan, Rusia, noul Centru de afaceri din Azerbaidjan va ajuta la extinderea cooperării comerciale și economice, științifice, tehnice și culturale între regiunea de sud a Rusiei și Azerbaidjan. PENETRON ADMIX a fost utilizat pentru a asigura o structură rezistentă și rezistentă la apă sub nivelul nou pentru noua instalație.

Economia Azerbaidjanului s-a concentrat în principal pe bogatele resurse de petrol și gaz din țară. Cu toate acestea, sectoarele agricole, construcții, educație, comunicații și turism câștigă rapid importanță; pe acestea se vor concentra activitățile noului Centru de Afaceri Azerbaidjan din Astrakhan. Rusia continuă să fie un partener comercial principal pentru Azerbaidjan, iar volumul comerțului dintre țări a crescut cu 20-22% în ultimii ani. Într-adevăr, Rusia este principalul importator de produse non-petroliere din Azerbaidjan.

"Suntem vecini, așa că nu este surprinzător faptul că Azerbaidjanul și Rusia au un parteneriat comercial solid și în creștere. Volumul comerțului dintre cele două țări a crescut constant și în prezent depășește 2,5 miliarde de dolari anual", spune Denis Suslikov, directorul Centrului de materiale de construcții moderne din Astrakhan, reprezentantul local Penetron din Astrakhan.

Un forum pentru cooperare

Azerbaidjan Business Center este mai mult decât o simplă platformă de promovare a mărcii "Made in Azerbaidjan". Acesta va aborda probleme de extindere a cooperării în afaceri, crearea de proiecte comune pe diverse piețe, creșterea exporturilor de vin din Azerbaidjan și consolidarea coordonării transporturilor / logisticii, precum dezvoltarea coridorului de transport "Nord-Sud" între cele două țări.

Vezi continuarea articolului aici

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PENETRON ROMANIA