Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Penetron impermeabilizează West Park Residential

West Park 2 Residence este un ansamblu ce cuprinde 148 de apartamente pe un regim de inaltime de S+P+11 etaje, ale carui baze s-au pus in anul 2017, finalizat si dat in folosinta pe parcursul anului 2019.
Penetron impermeabilizează West Park Residential

Locurile de parcare se gasesc atat in subteran (148 locuri), cat si suprateran (31 locuri). De asemenea, ansamblul beneficiaza de spatii verzi si loc de joaca pentru copii. In imediata apropiere a ansamblului se afla atat supermarketul LIDL, cat si Mega Image, iar cea mai apropiata statie de metrou, Piata Gorjului, este la o distanta de 1km.

Planificarea, proiectarea si constructia imobilelor au fost efectuate integral de catre Top Building Corporation. Inca din faza de proiectare s-a ales sistemul de impermeabilizare totala cu adaugare direct in masa betonului, Penetron Admix, pentru inlocuirea sistemului clasic de hidroizolare, pentru un raport calitate - timp de executie - cost eficient, dar si pentru a asigura o durabilitate si o protectie pe viata a structurilor, datorita cristalelor active din componenta materialelor active permanent in contact cu apa.

Utilizat atat la parcarea subterana, cat si la cea supraterana, structurile cu trafic vor fi protejate si de atac chimic provenit de la sarea folosita in anotimpul rece. Penetron Admix a devenit tratament permanent si parte integranta a structurilor din beton desfasurate pe o suprafata de aproximativ 40.000 mp.

Vezi continuarea articolului aici

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PENETRON ROMANIA