Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Penetron impermeabilizează parcul acvatic Tauá din Brazilia

Aqua Park-ul Tauá din Atibaia, Brazilia, a întâmpinat primii clienți în decembrie 2019. Tehnologia cristalină Penetron a fost utilizată ca soluție de impermeabilizare permanentă pentru toate structurile bazinelor de beton.
Penetron impermeabilizează parcul acvatic Tauá din Brazilia

Cu peste 140.000 de locuitori, Atibaia este o municipalitate a statului São Paulo din sudul Braziliei. Tauá Hotel Atibaia, parte a lanțului hotelier brazilian Tauá Hotels. Inițial s-a construit o piscină mare, de 80 m x 20 m în 2018. Proiectul a fost finalizat în doar cinci zile cu o structură îmbunătățită cu PENETRON ADMIX și benzi expandabile PENEBAR SW pentru sigilarea îmbinărilor de construcție.

Utilizarea unei soluții dovedite

După succesul avut la construcția primei piscinei, hotelul Tauá a decis să construiască Aquaparkul Tauá folosind beton tratat cu PENETRON ADMIX pentru toate bazinele. Parcul acvatic nou finalizat include un râu lin, piscine cu tobogan, bazinele de volei și de baschet.

"Cantitatea de apă subterană prezentă pe șantier a dus la o situație dificilă de construcție. Cu toate acestea, soluția oferită de Penetron nu a fost afectată de apele subterane și construcția a continuat fără întârziere", explică Cláudio Neves Ourives.

"Au fost multe motive pentru alegerea utilizării tehnologiei cristaline Penetron. În primul rând, s-a dorit să se mențină apa în râul lin și în structurile bazinului, dar, de asemenea, să împiedice apele subterane să nu se infiltreze în beton și să contamineze apa din piscină. Penetron a oferit o soluție care rezistă presiunii apei atât din părțile pozitive, cât și din cele negative", adaugă el.

Citeste continuarea aici 

Penetron impermeabilizează parcul acvatic Tauá din Brazilia
Dovadă: Tracerul verde de pe placa de bază a acestui canal de apă pentru a arată că s-a folosit PENETRON ADMIX.
Penetron impermeabilizează parcul acvatic Tauá din Brazilia
Penetron pentru impermeabilitate: Tehnologia cristalină Penetron a ajutat la păstrarea apei în râul Tauá Aquapark
Penetron impermeabilizează parcul acvatic Tauá din Brazilia
Tehnologia cristalină câștigă: Chiar și cu presiunea hidrostatică constantă și ridicată întâlnită în bazinele Tauá Aquapark, PENETRON asigură o rezistență permanentă la orice posibilă infiltrare a apei.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PENETRON ROMANIA