Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Participarea Penetron in proiecte internationale

Participarea Penetron in proiecte internationale

 

Abilitatea produselor Penetron de a proteja in mod eficient structurile din beton si de a spori durabilitatea betonului tratat a fost recunoscuta de o multitudine de laboratoare renumite de inginerie si arhitectura, de constructori si de companiile care prelucreaza betonul.

 

Performantele sale dovedite, usurinta si versatilitatea de aplicare au facut din Penetron o alegere preferata si de incredere, in comunitatea de constructii la nivel mondial, pentru hidroizolarea, impermeabilizarea si protectia structurilor de beton.

 

Grupul PENETRON este un producator de frunte cu produse de specialitate pentru constructii, hidroizolare si impermeabilizare beton, reparatii structuri de beton si sisteme de pregatire a pardoselilor.  Grupul opereaza printr-o retea globala, oferind sprijin pentru proiectare in comunitatea de constructii prin birourile sale regionale, reprezentanti si canale de distributie.

 

Pentru mai multe informații despre soluțiile de impermeabilizare Penetron, va rugam sa vizitati www.penetron-romania.eu sau Facebook www.facebook.com/penetron.ro.

 

 

PENETRON ROMANIA 

tel.mobil: +40 (0)742 454 382 /0734 670 542

tel /fax +40 (0)368 734 003

office@penetron-romania.eu

www.penetron-romania.eu

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PENETRON ROMANIA
Lucru în România