Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O casa amenajata cu o combinatie de stil retro si contemporan

O casa amenajata cu o combinatie de stil retro si contemporan

 

In momentul in care proprietatea de langa casa surorii ei a fost scoasa la vanzare, nu au stat pe ganduri si au depus o oferta. Deja isi imaginau cum vor petrece sfarsiturile de saptamana impreuna la un gratar si copii vor creste impreuna.

 

Desi atmosfera era minunata si intre timp grupul de prieteni s-a marit cu noi vecini, mutarea in noua casa nu a fost un proces usor. Constructia era destul de veche astfel ca mare parte din buget a fost alocata pentru inlocuirea instalatiilor interioare, refacerea elementelor deteriorate de vreme si realizarea unei bune izolari.

 

Casa a evoluat pe masura ce au descoperit sau mostenit o serie de obiecte interesante, in jurul carora au construit un decor unitar. Locurile preferate in care au calatorit sunt zona de SV a Statelor unite, Ecuador si Maui de unde au preluat elemente si materiale menite sa confere locuintei o atmosfera primitoare si linistita. Unul dintre nepotii ei de cinci ani a reusit sa caracterizeze cel ma bine casa in care locuiesc: „este asemeni unei plimbari in natura”.

 

Mai multe informatii gasiti pe www.apartmenttherapy.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România