Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noul catalog Elis Pavaje 2020-2021

Curțile și casele sunt prelungiri ale sufletului și ale întregii noastre ființe.
Noul catalog Elis Pavaje 2020-2021

Asortăm decorațiunile, mobila, culoarea pereților, dar înainte de asta asortăm fiecare părticică a casei cu noi înșine, cu felul în care simțim, în care trăim sau cu cel la care visăm.

Atâta vreme cât în interiorul casei avem un control complet asupra elementelor pe care le modelăm, în curte, natura poate să ne joace feste. Tipul solului din grădină, precipitațiile, forma și dimensiunile spațiului pe care îl avem la dispoziție ne pot fi aliați sau potrivnici. Există elemente pe care le putem dresa și elemente pe care nu le putem schimba, dar cu care putem învăța să le combinăm într-un mod creativ.

Suntem capabili să creăm case și grădini după chipul și asemănarea noastră pentru că ne lăsăm inspirați, după care ne punem propria imaginație la treabă. Casele și curțile noastre suntem noi înșine, cu aspirațiile și visele noastre.

Noi facem asta încă din 1991, când am produs primele pavele din România. De atunci, am dezvoltat în permanență noi produse, am creat tendințe, lansând soluții inovative. De data aceasta am vrut ceva diferit, o confirmare a maturității noastre, așa că în loc să lansăm produse noi, am mers mai departe și ți-am pregătit recomandări cum să combini produsele pe stiluri diferite de amenajare, pentru a obține o arhitectură complementară casei.

Am căutat să-i mulțumim pe cei care caută soluții minimaliste și am creat Stilul Nordic. Pentru cei care se regăsesc în structurile rustice am conturat Stilul Carpatin. Ne-am gândit însă și la cei care apreciază decorurile elegante și sofisticate atunci când am elaborat Stilul Regal, fără să-i uităm pe iubitorii amenajărilor colorate și a liniilor curbe, pentru care am conceput Stilul Iberic.

Fie că ești un client interesat să lucreze cu montatori calificați, fie că îți realizezi de unul singur proiectele sau ești un arhitect peisagist experimentat, vei găsi în catalogul nostru idei care să te inspire, dar și stiluri și produse care să se potrivească gusturilor tale.

 

Inspirație plăcută!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE