Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noua generație de hidroizolații speciale, încă din faza de turnare a betonului

Sistemul Penetron cuprinde produse pe baza de cristale active, care, prin procesul de osmoza, raman active pe toata durata de viata a structurii din beton, indiferent daca vorbim de structuri noi sau vechi.
Noua generație de hidroizolații speciale, încă din faza de turnare a betonului

Materialele Penetron, prin cristalele active, mentin structura din beton uscata pe toata durata de viata a acesteia, autorepara fisurile de pana la 0.4 mm produse in timp din diferite cauze natural - fenomenul de inghet si dezghet, cutremur sau alte fenomene imprevizibile. Materialele au o rezistenta marita la presiunea hidrostatica precum si la actiunea acizilor, a sarurilor sau a altor reactii chimice in contact permanent constant cu ph 3-11, ph 2-12 contact intermitent.

 

Produsele Penetron cu cristale active de impermeabilizare, au o aplicare usoara atat pe partea pozitiva, cat si pe cea negativa.

 

Sistemul Penetron Admix cu adaugare direct in masa betonului se adauga intr-un procent de 1% din cantitatea de ciment pe mc., in cifa sau la statia de beton. Pentru etansarea imbinarilor, se foloseste banda expandabila in contact cu apa Penebar sw 45.

 

Penetron Admix este este un ciment Portland, integral cristalin ce se adaugă direct in masa betonului înainte de turnare, in CIFA  sau la stația de beton. Astfel, betonul devine impermeabil si este protejat de deteriorarea provocata de condițiile de mediu dure, fără sa fie nevoie ca ulterior sa se facă hidroizolarea sa. Hidroizolarea este permanenta si soluția permite auto-vindecarea structurii prin creșterea cristalelor, acolo unde apar fisuri mai mari de 0.4 mm. Penetron Admix a fost special creat pentru a avea o rezistenta mărita atacului chimic precum si condițiilor de temperatura extreme, ciclul inghet-dezghet.

 

Penetron Admix este recomandat pentru: rezervoare, canale de scurgere si echipamente de tratare a apei, tuneluri si sisteme de metrou, galerii subterane, fundații, piscine, componente pre-matriceale.

 

Avantaje Penetron Admix:

 

- Rezistenta la presiune hidrostatica extrema atât pe partea pozitiva, cat si pe cea negativa a structurii din beton, presiune de pana la 16 bari

- Devine parte componenta a structurii din beton

- Extrem de rezistent la substanțe chimice agresive, pH 3-11 permanent, pH 2-12 intermitent

- Auto repara fisuri de pana la 0.4 mm

- Permite suprafețelor din beton sa „respire”

- Non-toxic ( NSF 61 certificat pentru aplicare cu apa potabila)

- Permanent

- Utilizare ușoara, se adaugă betonului in timpul fabricării

- Se obține un produs fără limitări climatice

- Sporește flexibilitatea si timpul de lucru

- Creste durata de viată a construcției cu cel puțin 60 de ani

- Îmbunătățește durabilitatea betonului

- Nu necesita manopera

- Zero VOC - conține compuși organici volatili zero și sunt siguri pentru utilizare atât în exterior, cât și în spații închise.

- Cost redus comparativ cu alte metode

 

Produsul PENETRON se aplica prin pensulare, pe o structura din beton vechi, dupa ce aceasta este curatata si reparata in prealabil cu produsul PENECRETE MORTAR (cu aplicre pe o suprafata umeda). Pentru hidroizolarea si reparatia unei structuri din beton vechi se aplica Sistemul PENETRON.

 

PENETRON - material hidroizolant integral cristalin aplicat la suprafață, ce impermeabilizează și protejează în profunzime betonul.

 

PENETRON poate fi aplicat pe toate suprafețele din beton cu o bună calitate structurală - noi sau vechi. Poate fi aplicat atât pe suprafața pozitivă cat si pe cea negativă a betonului.

 

- Fundații, pereți de susținere subsol

- Structuri de reținere a apei

- Structuri de parcare

- Galerii subterane

- Dale de beton (podea/acoperiș/balcon etc.)

- Piscine, rezervoare

- Tuneluri și sisteme de metrou

- Instalații de canalizare și de tratare a apei

- Îmbinări ale construcțiilor

 

PENEBAR SW-45 Rapid este un compus unic de etanșare proiectat pentru a expanda rapid atunci când este expus la umezeală, transformându-l intr-un material de îmbinare cu auto-reparare pentru aplicații la îmbinările construcțiilor.

Noua generație de hidroizolații speciale, încă din faza de turnare a betonului
Noua generație de hidroizolații speciale, încă din faza de turnare a betonului
Noua generație de hidroizolații speciale, încă din faza de turnare a betonului
Noua generație de hidroizolații speciale, încă din faza de turnare a betonului
Noua generație de hidroizolații speciale, încă din faza de turnare a betonului

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România