Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Nemetschek Romania deschide cursurile pentru studenti

La inceputul lunii noiembrie Nemetschek Romania a anuntat deschiderea seriei de cursuri de instruire 2006-2007 in proiectarea asistata de calculator utilizand programele Allplan si ESA dedicate studentilor din Facultatile de Constructii.

Inceperea cursurilor a fost precedata de un turneu constand in prezentari facute in importante centre universitare din tara - Bucuresti, Cluj, Oradea si Constanta pe data de 22 noiembrie.
In cadrul intalnirilor cu studentii din facultatile de constructii au fost prezentate cele mai noi programe de proiectare si calcul asistate de calculator, componente ale solutiei integrate Nemetschek.

Prin aceste cursuri Nemetschek Romania doreste sa largeasca familia de utilizatori Allplan, raspunzand astfel unei necesitati din partea clientilor actuali Nemetschek de a fi mai multi utilizatori si in domeniul ingineriei in constructii.

Pana in prezent s-au inscris la cursuri peste 800 de studenti participanti directi la prezentarile facute cu ocazia turneului, numarul lor crescand in continuare cu cei inscrisi pe site-ul Nemetschek ( www.nemetschek.ro).


Cursurile se vor desfasura in serii in functie de capacitatea fiecarui centru universitar, programarea studentilor urmand a fi afisata pe site-ul companiei.

In fiecare centru universitar Nemetschek Romania a investit in dotarea centrelor de instruire si a oferit licente necesare desfasurarii cursului. Centrele de instruire pentru studentii din facultatile de constructii se adauga celor existente deja pentru studentii arhitecti din Universitatile de Arhitectura - "Ion Mincu" si "Spiru Haret" din Bucuresti, Facultatea "Ovidius" din Constanta si Facultatea de Arhitectura din Cluj. In timpul instruirii, studentii au la dispozitie cele mai recente versiuni ale programelor Nemetschek.

Studentii cu cele mai bune rezultate vor putea sustine examenul de obtinere a Certificatului C de utilizator Nemetschek, certificat ce atesta calitatea de bun cunoscator al programelor Allplan, valabil in intreaga lume ( mai multe detalii la www.nemetschek.ro )

Clientii Nemetschek vor fi informati de desfasurarea acestor cursuri si de studentii care le-au urmat in fiecare centru universitar, pentru ca in functie de necesitati, sa poata apela la ajutor in derularea proiectelor curente.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
NEMETSCHEK ROMANIA
Lucru în România