Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Multibat® - 15 ani si peste 350 de milioane de metri patrati de pereti tencuiti cu liantul premium Lafarge

Multibat® - 15 ani si peste 350 de milioane de metri patrati de pereti tencuiti cu

Liantul aditivat Multibat® pentru tencuială și zidărie, primul dintre produsele inovatoare reprezentative pentru Lafarge la nivel internațional, împlinește anul acesta 15 ani de prezență pe piața din România.

 

”Multibat® a fost creat în laboratoarele de cercetare-dezvoltare de la Lyon-Franța, fiind primul produs de acest gen de pe piața românească, devenit, în scurt timp de la lansare, chiar numele categoriei din care face parte”, spune Tiberiu Mercurian, Director de Marketing în cadrul Lafarge România. ”În toată această perioadă s-au vândut peste 2 milioane de tone de Multibat® în România. Dacă luăm în considerare un strat mediu de 2 cm grosime, această cantitate a fost suficientă pentru a tencui peste 350 de milioane de metri pătrați de pereți, sau, ca să fac o comparație relevantă, un zid de 2 ori mai mare decât Zidul Chinezesc.”

 

Multibat® poate fi folosit atât pentru lucrări noi, cât și pentru renovări și restaurări de clădiri. Aplicațiile sale vizează lucrări de zidărie și tencuieli interioare sau exterioare, pe suport de blocuri de beton, cărămidă plină, cărămidă cu goluri, BCA sau blocuri din beton ușor. De asemenea, poate fi folosit cu succes pentru șape.

 

Multibat® este lider de piață, fiind un produs îndrăgit de meșteri și apreciat de beneficiari pentru că are consum redus pe metrul pătrat și aderență foarte bună la suport, reducând astfel la minim pierderile de material, atât la aplicarea manuală, cât și la cea mecanizată. În plus, beneficiul pe termen lung al liantului aditivat Multibat® este faptul că are o tendință minimă de fisurare și protejează armăturile înglobate.

 

”Prin produsele și know-how-ul echipelor noastre ne dorim să contribuim la clădirea de orașe mai bune”, mai spune Tiberiu Mercurian. ”O lucrare de a cărei calitate suntem mândri este restaurarea uneia dintre cele mai reprezentative clădiri din București - Ateneul Român, iar când facem calculul cantităților vândute în toți acești 15 ani - echivalentul a peste 400.000 de case2 tencuite atât la interior, cât și la exterior, cu un produs de calitate cum este Multibat® - realizăm că suntem în fiecare zi mai aproape de îndeplinirea acestui obiectiv.”

 

[1] La o grosime de 2 cm a stratului de tencuială

[2] Case cu o suprafață generică de 155 mp, la o grosime de 2 cm a stratului de tencuială

 

Despre lafarge

Lider mondial în materiale de construcții, Lafarge are 64.000 de angajați în 62 de țări și o cifră de afaceri de 15,2 miliarde de Euro în 2013. Din poziția sa de jucător de top în industria cimentului, agregatelor și betoanelor, Lafarge contribuie la construcția orașelor în întreaga lume, prin intermediul soluțiilor sale inovatoare pentru clădiri și spații de locuit mai numeroase, mai compacte, mai durabile, mai frumoase și mai bine conectate. Având cel mai performant laborator de cercetare pentru materiale de construcții din întrega lume, Lafarge plasează inovația în fruntea listei sale de priorități, contribuind astfel la construcții mai durabile și mai prietenoase cu mediul și facilitând creativitatea arhitecturală.

 

În România, Lafarge produce materiale de construcţii de 17 ani şi activează pe toate segmentele de piaţă: distribuţie, industrial, infrastructură & clădiri. Viziunea echipei de conducere este să deschidă calea oraşelor şi infrastructurii sustenabile. Compania are o acoperire geografică extinsă la nivelul întregii țări prin cele 40 de site-uri industriale unde lucrează aproximativ 1.000 de angajaţi.

 

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe paginile de internet ale companiei: www.lafarge.ro și www.lafarge.com

 

CONTACT

Email: comunicare@lafarge.ro

Tel: +4021.411 01 52

Tm: +40747 122 155

http://www.lafarge.ro/wps/portal/ro/7_2-Comunicate_de_presa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva