Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Modernizarea unei locuinte din Berkeley Hills

 

Inainte de renovare, scara de acces la nivelul inferior era mascata de un perete de lemn care bloca complet lumina naturala.

 

Acum parapetul a fost inlocuit cu unul de sticla, aproape insesizabil ce permite privirii sa staruie asupra texturii peretelui din lemn si a operei de arta ce il decoreaza.

Vechea locuinta nu beneficia de o baie proprie pentru dormitorul matrimonial astfel ca Yama a luat din spatiul dormitorului adiacent pentru a crea noua baie.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://www.houzz.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva