Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Macarale uriașe pentru sarcini de 150 și 360 tone, o premieră în industria brașoveană

Specializată în industria instalațiilor de ridicat, compania ELMAS din Brașov a semnat un contract cu un partener european pentru care va produce două macarale industriale pentru 150 și 360 tone.
Macarale uriașe pentru sarcini de 150 și 360 tone, o premieră în industria brașoveană

ELMAS va proiecta, fabrica și monta cele două macarale care vor fi utilizate în sectorul producției de energie hidroelectrică. Expertiza ELMAS în domeniul fabricării instalațiilor de ridicat, are o istorie de trei decenii. Compania a fost înființată în 1990, iar din 1993 a devenit agenție Demag Cranes&Components și produce o gamă completă de macarale industriale, cu aplicație în diferite industrii.

Din 2014, ELMAS și-a dezvoltat capacitatea de producție, investind peste 5 milioane de euro într-o fabrică și în dotări cu tehnologii moderne din domeniul producției de structuri metalice și macarale industriale. Facilitatea de producție beneficiază și de un parc de panouri fotovoltaice care produce 300 de kW/oră și asigură o bună parte din energia necesară pentru fluxul de producție.

Investițiile permanente în tehnologie și în resursa umană specializată, a făcut ca în 2019, ELMAS să realizeze o cifră de afaceri de 152,5 milioane lei, într-o ușoară creștere față de anul anterior. 400 de angajați, opt locații la nivel național și subsidiare în Moldova, Ungaria, Bulgaria, Israel, cu facilități de cercetare și dezvoltare, proiectare, producție, service și divizii de vânzări, fac din ELMAS o companie cu o dezvoltare dinamică în peisajul economic românesc.

Portofoliul actual de produse acoperă o mare parte din domeniul instalațiilor de ridicat: stivuitoare, macarale industriale, ascensoare, sisteme de parcare auto, sisteme de depozitare și utilaje forestiere.

 

Macarale uriașe pentru sarcini de 150 și 360 tone, o premieră în industria brașoveană

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELMAS