Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Locuințele noastre ar trebui să conțină avertismente și etichete despre sănătate?

În medie, petrecem 90% din timp în spații închise (WHO Europe 2013 report, US Environmental Protection Agency), dar de cele mai multe ori riscurile asociate acestor medii rămân necunoscute.
Locuințele noastre ar trebui să conțină avertismente și etichete despre sănătate?

Depresie, astm, tulburări de somn sunt doar câteva dintre ele. Un studiu realizat de YouGov pentru Grupul VELUX arată că aerul din interior poate fi de 5 ori mai poluat decât aerul exterior, iar dormitoarele copiilor sunt cele mai poluate încăperi din întreaga casă. Ce putem face pentru a ne menține locuința sănătoasă?

Îți prezentăm kitul de control climatic VELUX ACTIVE Soluția VELUX pentru o locuință sănătoasă și inteligentă!

Kitul include un senzor de climat interior, un întrerupător de sistem și o interfață pentru conexiunea la internet. Produsul vine cu o aplicație care se poate descărca gratuit din App Store sau Google Play.

VELUX ACTIVE funcționează perfect cu familia de produse VELUX INTEGRA®, dar se poate conecta și la orice model de fereastră de mansardă VELUX, cu acționare manuală, accesorizată ulterior electric.

Comandă vocală
Hei Siri, deschide ferestrele de mansardă! Da, acum e posibil. Compatibilitatea cu Apple HomeKit® îți permite să controlezi vocal deschiderea și închiderea ferestrelor de mansardă, a rulourilor și roletelor VELUX.

Ventilație bazată pe senzori
Senzorii inteligenți monitorizează temperatura, umiditatea și nivelul de CO2 din mansardă și astfel, operează ferestrele de mansardă, rulourile/roletele VELUX INTEGRA pentru a menține un climat interior optim.

Aerisire automată
E bine să aerisești des pentru a-ți menține sănătatea. În funcție de prognoza meteo locală, kitul VELUX ACTIVE va aerisi automat încăperea de trei ori pe zi, menținând aerul curat.

Pleci liniștit de acasă
Apasă întrerupătorul VELUX ACTIVE la ieșirea din casă pentru a închide ferestrele tale de mansardă VELUX INTEGRA®, lăsând clapeta deschisă în poziția de ventilare securizată.

Vezi gama completă de soluții speciale pentru mansardă pe velux.ro.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
VELUX ROMANIA
Lucru în România