Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

LEGACY: #NOVEMBarh 2020, ediţia a IV-a a primului hackathon al arhitecților

#NOVEMBarh, primul hackathon al arhitecților, este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați. Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, are loc cea de-a patra ediţie a evnimentului.
LEGACY: #NOVEMBarh 2020, ediţia a IV-a a primului hackathon al arhitecților

Editia 1 – 2017, ARCHITECTS’ CHALLENGES – provocarile profesiei de arhitect
Editia 2 – 2018, PROUD ARCHITECT – arhitect demn
Editia 3 – 2019, VALUE vs. PRICE – valoare, mai mult decat pret Editia 4 - 2020, LEGACY - tema evenimentului va fi despre ce am facut si ce ne dorim sa continuam si sa lasam MOSTENIRE.
Editia 4 – 2020, LEGACY - tema evenimentului va fi despre ce am facut si ce ne dorim sa continuam si sa lasam MOSTENIRE.

Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, #NOVEMBarh aduce împreună arhitecti și prieteni din domenii conexe, dar si publicul larg, intr-un maraton online de 24 de ore de prezentari de proiecte model de buna practica, inovatii de ultima ora, subiecte de actualitate de mediu construit.

În pandemie, provocarea de a trece totul online, ne-a obligat sa generam impreuna continut relevant, sa punem impreuna solutii alese pe baza rolului pe care îl joacă în evoluția pozitivă a profesiei de arhitect și în calitatea și siguranța pentru noi toti a mediului construit: Educație, Energie, Risc, Legislație, Financiar.

#NOVEMBarh este singurul maraton de networking și generare de soluții în 16 ore cu 300 de participanți, din România, care in pandemie devine online si va dura o zi si o noapte, 24 de ore intensiv.

Urmărește LIVE evenimentul pe pagina de Facebook.