Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

#NOVEMBarh - primul hackathon al arhitecților - înscrieri la ediția 2018

La 100 de ani de la formarea României moderne credem că avem nevoie să generăm inițiative concrete, pentru probleme concrete, cu implicare concretă. Avem nevoie de profesioniști implicați, avem nevoie de cetățeni implicați, avem nevoie de comunități și evenimente interactive, care îi aduc împreună pe oameni în demersuri concrete.
#NOVEMBarh - primul hackathon al arhitecților - înscrieri la ediția 2018

#NOVEMBarh este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

Arhitecții aduc experiențe diverse de lucru, reuniți în 30 de echipe. Înscrie-te și tu acum!

#NOVEMBarh este primul hackathon al arhitecților, care a debutat în 2017 și care a devenit un obicei anual, în ultima sâmbătă din noiembrie. Astăzi, la a doua ediție, #NOVEMBarh este cel mai dinamic laborator de idei și inițiative concrete al comunității arhitecților. Participanții vin din București, Iași, Cluj, Brașov, Constanța, Tulcea și nu numai. Reuniți în echipe, în jurul unei teme concrete, arhitecții pun în comun experiența de lucru provenind din medii diverse: activitate de proiectare, furnizare de materiale, design interior, urbanism, administrație publică, mediul corporate, mediul universitar, asociații profesionale și ONG.

Profesioniștii din domenii conexe fac echipă cu arhitecții. Alătură-te și tu!

Succesul înregistrat de ediția #NOVEMBarh 2017, “Provocările arhitectului”, a avut ca rezultat concret coagularea unei comunități profesionale extinse dincolo de domeniul arhitecturii. În directă legătură cu starea actuală a clădirilor și a spațiului construit, #NOVEMBarh tratează problemele curente ale arhitecților din România printr-o abordare multidisciplinară.

Comunitatea pornită din inițiativa spontană lansată în 2017 în grupul de FB Arhitecți Români, cu peste 4.000 de membrii, susține invitația de a adera în comunitate și de a participa la hackathon colegilor din domenii conexe - ingineri, avocați, antreprenori, finanțiști, asiguratori, psihologi, consultanți de marketing și comunicare, antropologi și nu numai. #NOVEMBarh aduce alături ca parteneri ai comunității și asociațiile profesionale care activează în domeniul arhitecturii și construcțiilor.

Reprezentanții companiilor partener se alătură în echipe:

#NOVEMBarh aduce nou în România un format de eveniment în care reprezentanții companiilor partener se implică direct în echipele de arhitecți cu expertiza lor profesională, având astfel parte de o experiență de networking cât se poate de naturală și de normală.

#NOVEMBarh este evenimentul interactiv bazat pe implicarea activă a fiecărui participant în parte, cu roluri bine definite și responsabile. #NOVEMBarh creează contextul de conectare. Este maratonul de networking și co-creare de soluții al arhitecților și facilitează dezvoltarea ideilor de către arhitecți, reuniți în echipe cu antrenori din mediul de business, colegi din domenii conexe, reprezentanți ai companiilor și ai asociaților profesionale partener.

Fiecare ediție #NOVEMBarh este pentru arhitecți și un moment de evaluare, la final de an profesional. Complementar, începutul de an următor accentuează deschiderea interdisciplinară. Având ca partener Construct Expo, summmitului profesioniștilor în construcții #reCONSTRUIM va susține dezvoltarea inițiativelor, cu mulți alți specialiști din întreg domeniul construcțiilor și nu numai, în martie 2019. Aducem profesioniștii împreună, construim responsabil #reCONSTRUIM.

Către autorități și factori de decizie, #NOVEMBarh lansează invitația deschisă de participare:

#NOVEMBarh 2018 se va încheia cu susținerea publică a inițiativelor și proiectelor de acțiune, de fiecare dintre cele 30 de echipe. De la ora 20:00 pe 24 noiembrie, publicul invitat special să participe la suțineri va fi format din reprezentanți ai autorităților, universităților, mediului de business, asociațiilor profesionale, partenerilor.

Echipele se formează acum. Locurile sunt limitate. Scrie un e-mail la: office@novembarh.ro
Aderă la grupul comunității #NOVEMBarh pentru formarea echipelor și informații în timp real.

Echipa de organizare #NOVEMBarh: arhitect Florin Enache, arhitect Andreea-Livia Ivanovici, avocat Olariu Cristina, inginer constructor Cristian Onofrei, arhitect Alexandru Sumanariu, arhitect Bogdan Udrescu, arhitect Ovidiu Grigorescu, arhitect Sergiu Cătălin Petrea, arhitect Andrei Fenyo, arhitect Horia Bejan, designer comunități, consultant Mădălina Neagu.

Sursa: Comunicat de presa #NOVEMBarh

#NOVEMBarh - primul hackathon al arhitecților - înscrieri la ediția 2018

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva