poza profil

NOVEMBarh

B-dul. Expozitiei,intrarea C, jud. Bucuresti

NOVEMBarh

Prima ediție a hackathon-ului cu 300 de arhitecți a avut loc in 2017.

 

#NOVEMBarh - primul hackathon al arhitecților - este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

 

Pe 24 noiembrie 2018, #NOVEMBarh a adus împreună 300 de participanți - arhitecți și invitați din domenii conexe. În cele 30 echipe, formate înainte de eveniment, arhitecții și colegii invitați, au lucreat intensiv la crearea de soluții pentru 30 de teme. Fiecare temă a fost este aleasă pentru rolul extrem de important pe care îl joacă în evoluția pozitivă a profesiei de arhitect și în calitatea și siguranța mediului construit.

 

Prin formatul de hackathon #NOVEMBarh este singurul maraton de networking și co-creare de soluții de 16 ore cu 300 de arhitecți și experți invitați, din România.


La finalul #NOVEMBarh 2018, inițiativele au fost susținute public, de fiecare dintre cele 30 de echipe, în fața reprezentanților invitați din partea autorităților, universităților, asociaților profesionale, mediului de business.