Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

La VELUX Romania, promotiile unei veri calde continua: "Racoare in mansarda si in masina!"

La VELUX Romania, promotiile unei veri calde continua:  "Racoare in mansarda si in masina!"

Bucuresti, 4 iulie 2011

 

Lunile iulie si august se anunta extrem de calde anul acesta in toata tara. Centrul European pentru Prognoza Vremii anticipeaza temperaturi medii lunare in Romania peste mediile multianuale. In aceste conditii, confortul termic ar putea deveni o provocare atat in spatiile interioare cat si afara. De aceea, VELUX Romania vine in intampinarea clientilor sai cu produse care ii pot proteja de canicula atat in mansarda precum si atunci cand se afla in trafic. In lunile iulie si august, acestia vor primi cadou un set de parasolare auto pentru fiecare rulou VELUX cumparat.


"Accesoriile pentru ferestrele de mansarda sunt importante in sezonul cald intrucat asigura o ambianta placuta si contribuie la eficientizarea energetica a spatiului de locuit. De exemplu, rulourile exterioare parasolare VELUX imbunatatesc izolatia termica, reducand cu pana la 90% caldura din sezonul de vara fara sa impiedice patrunderea luminii.", spune Alexandra Maier, arhitect VELUX Romania.

 

Parasolare auto cadou pentru fiecare rulou VELUX cumparat!
In perioada 1 iulie- 31 august, VELUX Romania le va aduce clientilor racoare atat in mansarda cat si in masina prin desfasurarea unei promotii care poarta acelasi nume: Racoare in mansarda si in masina!
Pe toata durata desfasurarii promotiei clientii care achizitioneaza rulouri VELUX vor primi cadou un set de parasolare auto laterale pentru fiecare rulou cumparat. La promotie participa toate accesoriile pentru ferestrele de mansarda VELUX, in oricare dintre variantele de actionare: manuala, cu motor electric sau cu motor solar. Acestea includ rulouri opace, rulouri decorative, rulouri economice, rulouri plisate, jaluzele, rulouri exterioare parasolare si rolete exterioare.

Detaliile promotiei sunt disponibile pe site-ul : www.velux.ro


CADOU: set de parasolare auto laterale
(pentru fiecare rulou cumparat)
Rulouri Velux

Despre compania VELUX
Prin produsele inventate si dezvoltate de aproape 70 de ani de catre fondatorul companiei VELUX, Villum Kann Rasmussen, contribuim la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. Prezenti pe piata din Romania de 13 ani, comercializam cea mai vasta gama de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor tip terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare si izolare termica, dispozitive de comanda si control.

La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuintele sustenabile - cunoscuta sub denumirea de Casa Activa - ce presupune construirea de cladiri care produc mai multa energie decat consuma, asigurand in acelasi timp un mediu mai sanatos, mai curat si mai sigur.

Grupul VELUX detine fabrici in 11 tari si companii de vanzari in 40 de tari. In lume, VELUX este unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajati si este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu raspundere limitata, detinuta de catre familia fondatoare si fundatii. Grupul VELUX este prezent in Romania din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX Romania S.R.L.

Mai multe informatii, pe www.velux.ro.
Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

 

Alexandra Maier
Arhitect Echipa de PR
Telefon: +40 268 40 27 44
Mobil: +40 720 10 05 46
E-mail: alexandra.maier@velux.com

Madalina Harbuz
VELUX Romania S.R.L
Telefon: +40 21 230 08 50
Mobil: +40 755 12 98 52
E-mail: madalina@echipapr.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
VELUX ROMANIA
Lucru în România