Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

KIT automatizare poartă batantă BFT - Kustos Ultra BT Rainbow

Ai un proiect rezidential de casa inteligenta si automatizata pentru locuitori care pretuiesc timpul castigat si confortul, iar poarta este batanta? Poti alege cu incredere o automatizare BFT.
KIT automatizare poartă batantă BFT - Kustos Ultra BT Rainbow

Gama Kustos este o gama completa de pistoane electromecanice destinate uzului rezidential, potrivite pentru canaturi cu lungimea de pana la 4 metri si greutatea de pana la 500 kg. Functioneaza la 24 V.

Instalare rapida si practica: noile motoare Kustos sunt concepute sa permita instalare rapida si usoara, multumita unui numar important de factori, precum suruburi acoperite, opritoare integrate, comutator de limitare magnetic si bolt magnetic de blocare.

Kit-ul cuprinde:

  • motor poarta batanta - 2 bucati
  • set de 2 fotocelule
  • 2 telecomenzi Mitto 4
  • lampa de semnalizare
  • unitate de control Thalia
  • modul B-EBA Wi-Fi pentru actionarea automatizarii cu ajutorul telefonului inteligent


Ciclul de deschidere / inchidere este de 13 secunde pentru motorul Kustos Ultra BT A 25 si de 17 secunde pentru motorul Kustos Ultra BT A 40.

Kit-ul este destinat unei folosiri intensive, in ambele versiuni disponibile. De asemenea, sistemul D-Track ajuta la atenuarea reactiei la impact, implicit la o protectie a mecanismului in vederea unei folosiri sigure pe termen indelungat.

Tritech Group este principalul importator al automatizarilor BFT, produse in Italia. Compania activeaza atat ca distribuitor, pentru o retea nationala de parteneri de incredere, cat si ca firma de montaj automatizari, prin echipa proprie, in judetul Constanta. Pentru a achizitiona si instala automatizari porti, dar si pentru a discuta posibilitatea de a deveni revanzator automatizari BFT contactati Tritech Group.

Kitul Kustos Rainbow este special creat si disponibil doar prin oferte solicitate prin SpatiulConstruit.ro pana la sfarsitul anului 2019.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TRITECH GROUP