Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Italbox executa la comanda usi pliante pe dimensiuni speciale

Italbox executa la comanda usi pliante pe dimensiuni speciale

ITALBOXItalbox este singura firma care executa usi pliante pe alte dimensiuni decat cele pe care le puteti gasi in alte magazine din tara. Usile pliante cu dimensiuni speciale pot avea maxim 3 m inaltime si 6 m deschidere.

 

In ceea ce priveste deschiderea usilor executate la comanda se poate alege intre varianta cu deschidere laterala (usa plianta este interschimbabila si se poate monta cu deschidere spre stanga sau spre dreapta) si varianta cu deschidere centrala. Pentru inchidere se poate opta pentru inchiderea cu magnet sau incuietoare cu cheie.

 

Usile pliante la comanda pot fi executate intr-o varietate de culori si modele. Paleta de culori pentru acest tip de usi include gama Extra (culori fara imitatie lemn pe panou: alb, pin, cires, nuc, mahon), gama Cromo (culori cu imitatie lemn pe panou: alb, tanganica, stejar, mahon, nuc, wenge si cires), marmo (rosu, verde, alb, ivoire) si puntinato (alb si negru).

 

 

Italbox executa la comanda usi pliante pe dimensiuni speciale

 

Mobilierul sau alte obiecte din incapere se pot asorta cu nuanta aleasa pentru usa plianta de interior. In functie de necesitatile fiecarui client in parte, la aceste usi armonice se pot adauga geamuri din plastic transparente sau colorate.

 

Dintre avantajele acestor usi pliante din pvc amintim: materialele componente de calitate deosebita (provenienta Italia), montajul rapid, usurinta cu care se poate face accesul intre camere, practicitatea lor in privinta manipularii (usile ramanand inchise sau deschise dupa preferinte), rezistenta mare la agentii externi (praf, stropi de apa, cafea, lapte, alte lichide, mucegai, zgarieturi involuntare, etc.), curatarea simpla (contribuie la recapatarea luciului specific al suprafetei afectate). In plus, aceste usi sunt economice si reprezinta o investitie de durata.

 

Fiecare usa creata dupa tiparul clientului este unica, datorita particularitatilor sale. La birou sau acasa, usile pliante pe dimensiuni speciale dau o nota specifica de eleganta si stil.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva