Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Intretinerea ferestrelor de mansarda in sezonul rece

Intretinerea ferestrelor de mansarda in sezonul rece
Bucuresti, 6 decembrie 2010 - VELUX Romania propune posesorilor de locuinte mansardate masurile necesare pentru o buna intretinere a ferestrelor in perioada iernii.

Ferestrele VELUX sunt astfel concepute incat sa faca fata cu succes sezonului rece si conditiilor climatice dificile. In special in perioadele in care se inregistreaza temperaturi scazute si caderi abundente de zapada trebuie avut in vedere ca, la cresterea temperaturii, fereastra de mansarda va reprezenta una dintre primele locatii in care zapada si gheata vor incepe sa se topeasca. Alternanta dintre perioadele calde si cele reci este cea care poate influenta izolarea etansa a ferestrei.In consecinta, compania VELUX isi sfatuieste clientii sa elimine zapada si gheata din zona situata deasupra si imprejurul ferestrei, in acelasi mod in care frunzele si alte impuritati trebuie sa fie eliminate din ramele de etansare si de pe jgheaburi, pentru a permite apei topite sa curga liber, cu scopul de a evita infiltratiile de apa.

„Constructiile finalizate au nevoie de intretinere in sezonul rece. In aceasta perioada venim in ajutorul proprietarilor de locuinte mansardate cu sfaturi si solutii care sa garanteze buna intretinere a ferestrelor de mansarda.", a explicat Catalina Ratiu, Strategic Manager VELUX Romania.VELUX propune clientilor un ghid de utilizare a ferestrelor de mansarda - sfaturi si indicii cu privire la intretinerea produselor, astfel incat acestea sa aiba o viata cat mai indelungata in casele oamenilor care au inteles importanta valorificarii spatiului de sub acoperis. Mai multe informatii despre acest subiect se gasesc pe site-ul companiei www.velux.ro.

Prin produsele inventate si dezvoltate de mai bine de 65 de ani, compania VELUX contribuie la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. VELUX produce o gama larga de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor tip terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare, dispozitive de comanda si control. Grupul VELUX detine fabrici in 11 tari si companii de vanzari in 40 de tari si reprezinta, la nivel mondial, unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii, ale carui produse sunt vandute peste tot in lume. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajati si este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu raspundere limitata detinuta de catre familia fondatoare si fundatii. Grupul VELUX este prezent in Romania din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX Romania S.R.L. Pentru detalii vizitati www.velux.ro si www.velux.com.


Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

VELUX Romania, Catalina Ratiu, Strategic Manager
Telefon: + 40 268 42 55 77
E-mail: catalina.ratiu@velux.com
www.velux.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
VELUX ROMANIA
Lucru în România