Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Insertii rustice intr-un apartament amenajat in stil industrial

Insertii rustice intr-un apartament amenajat in stil industrial

 

Acest lucru a fost posibil datorita atentiei pe care cuplul a acordat-o spatiilor de depozitare, preferand obiecte de mobilier practice, cu forme nepretentioase.

 

Ca sursa de inspiratie cei doi au preferat sa plece de la ce aveau la indemana, punand in valoare atuurile apartamentului: ferestrele generoase si tavanele inalte.

 

Pentru ca apartamentul era inchiriat lucrarile si interventiile pe care acestia au putut sa le faca au fost semnificativ restrictionate, devenind o adevarata provocare incercarea lor de a-si pune amprenta personala.

 

 

Cei doi s-au hotarat sa insereze elementele tradionale, mai rustice pe care le prefera Erin in apartamentul care avea un aer modern, cu influente industriale. Aluzii subtile la preferintele ei sunt presarate peste tot fie ca vorbim despre fete de perna din bumbac, cosuri impletite si cutii.

 

Tonurile calde, pamantii ale finisajelor impreuna cu suprafetele din lemn aduc spatiului o nota de confort, imblanzind aspectul rece al apartamentului cu grinzi expuse din beton aparent si tamplarie metalica. 

 

 

Mai multe informatii gasiti pe www.apartmenttherapy.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România