Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa Po, propunerea echipei Ricardo Silva Crvalho Arquitectos

Casa Po, propunerea echipei Ricardo Silva Crvalho Arquitectos

 

Intentia echipei a fost aceea de a crea un spatiu simplu dar care sa sustina interactivitatea din punct de vedere functionl si al relatiei acestuia cu membrii familiei. S-a urmarit definirea unor zone importante care sa indeplineasca cerintele de confort si de lucru impuse de beneficiari In acest fel designul interior al volumului liniar a stat la baza intregului proiect, arhitectii dorind crearea unor circulatii minimale in jurul fiecarui spatiu important.

 

Volumul dezvoltat doar pe parter se remarca prin formele trapezoidale, asimetrice, ale fadadelor principale, care urmaresc panta descrescatoare a acoperisurilor.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://www.archdaily.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva