Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

In luna august, gasesti inspiratie la Lindab

In luna august, gasesti inspiratie la Lindab


• Reducere de 25% la Lindab Roca

In luna august, cele mai populare profile si culori ale acoperisului din tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca au fost incluse intr-o campanie promotionala. Clientii pot beneficia de 25% reducere la modulele de tigla, precum si de preturi speciale pentru accesoriile sistemului. Variantele incluse sunt garnet si teak la Roca Rustica si Roca Serena, terra cotta si desert rose la Roca Toscana si chestnut la Roca Madera. Oferta este valabila in perioada 2 - 31 august 2010, in toata reteaua de parteneri Lindab.

„In luna august propunem clientilor combinatii cromatice create sa aduca inspiratie pentru orice tip de locuinta. Roca este un produs foarte interesant, adresat in special clientilor cu aplecare spre design, pentru care respectarea sau evidentierea unei arhitecturi traditionale este unul dintre factorii de decizie esentiali in alegerea acoperisului. De aceea, am decis sa incurajam in aceasta perioada mai relaxata a anului optiunea pentru decizii suprinzatoare sau punerea in valoare a incarcaturii istorice a cladirii", a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile la www.lindab.ro, 021.209.41.50 sau info.profile@lindab.ro.


Despre Lindab Roca
Acest sistem complet de invelitori imbina calitatile otelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire, pentru a obtine invelitori cu o comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale. Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica.

Roca Rustica este similara, de asemenea, tiglei solzi, fiind potrivita pentru case cu aspect traditional. Clientii pot alege dintre cele 10 culori.
Roca Serena este similara tiglei profilate, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna. Este, de asemenea, disponibila in 10 culori.
Roca Toscana este dedicata caselor cu arhitectura mediteraneana, forma profilului reproducand modelul olanelor caracteristice acoperisurilor Italiei, dar nu numai. Este disponibila in trei culori.
Roca Madera este un profil inovativ, similar sindrilei de lemn, caracteristice cabanelor de munte, pentru un acoperis rezistent, in culori sobre. Poate fi montata direct pe astereala si este disponibila in cinci culori.

 

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

In 2009, Lindab Romania a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romania. In urma acestui proces, pe langa sediul central de la Stefanestii de Jos si punctul de lucru de la Cluj (Divizia Ventilatii), Lindab Romania detine inca un punct de lucru la Sibiu. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat in portofoliul Lindab.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Iuliana Serea (iuliana.serea@freecomm.ro; 0752.111.722).

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România