Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

În curtea ta ești cine vrei tu

Amenajarea curții poate fi o provocare serioasă pentru oricare dintre noi. Curtea ar trebui să fie o continuare armonioasă și firească a stilului arhitectural al casei și, în același timp, o extensie naturală a personalității și stilului de viață. De aceea, este important să găsești acele produse și soluții de amenajări exterioare care ți se potrivesc, fără a face însă un compromis în privința calității.
În curtea ta ești cine vrei tu

Stiluri de amenajare adaptate stilului tău de viață

Fiecare dintre noi are un fel de a fi, unic. Fie că ești dornic de petreceri și-ți place să fii înconjurat de prieteni, fie că ești o fire romantică sau un familist convins, este normal să te bucuri de plăcerile tale, în felul tău, în curtea ta.

Elis Pavaje, lider pe piața de prefabricate mici din beton din România, a înțeles că tipurile diferite de preocupări și personalități au nevoi diferite. De aceea, oferă o varietate uriașă de tipuri de produse, materiale și recomandări de amenajare, astfel încât să îți poți crea o curte sau terasă în care să poți să-ți petreci timpul așa cum îți dorești tu. Poți găsi peste 600 de produse și poți alege între o diversitate de forme, culori, dimensiuni și materiale.

Când amenajezi o curte, nu ai în minte doar aleile din pavele, ci mult mai mult.

Mai ales pe perioada verii, curtea poate deveni locul unde îți vei petrece cea mai mare parte a timpului. De aceea, este important să te simți confortabil și să alegi produsele care se mulează preocupărilor tale. Spre exemplu, dacă îți dorești să creezi în curtea ta o atmosfera romantica, foarte elegantă și rafinată, atunci poți alege un pavaj Arcade, cu forma în linii curbe, cercuri sau arce de cerc.


În curtea ta ești cine vrei tu

Sau dacă înclini mai mult către un stil modern, aerisit și bine organizat, atunci o alegere potrivită ar fi pavajul Umbra P4. Acesta este ideal pentru curți cu piscine pentru că are o suprafață aderentă care nu alunecă atunci când se udă.

În curtea ta ești cine vrei tu

Dacă ai în vedere o cabana la munte, unde să-ți petreci verile cu familia, pavajul Pietra poate fi cea mai buna alegere, pentru o amenajare încadrată în natură.

În curtea ta ești cine vrei tu

Oricare stil poate fi completat cu obiecte complementare gamei de pavele și borduri precum sunt jardinierele, focarele, băncile, gardurile, blocurile de zid sau palisadele

Și indiferent de stilul preferat, poți avea încredere că pavajele împacă atât aspectul funcțional, cât și cel estetic astfel încât oricine să-și poată amenaja un loc pe gustul său. O amenajare poate încadra pentru o imagine unitară: fie un gratar și pentru amatorii de mici și bere, fie o bucatarie de vara și pentru pasionații de gastronomie, fie o grădină terasă pentru amatorii de peisagistică..

Tendințe în amenajări exterioare

Din ce în ce mai mulți oameni realizează importanța de a deține un spațiu exterior privat. După o perioadă în care am trăit distanțarea socială pe propria piele, terasele și cărțile au devenit noile locuri de „ieșit în oraș” și petrecut timpul liber. Astfel, că mai mult ca niciodată, se simte nevoia ca aceste spații să împace utilul cu plăcutul.

„Tendințele actuale sunt de a-ți dezvolta lucrări de amenajare cu o complexitate din ce în ce mai ridicată. Din acest motiv, în ultimii ani, a crescut și interesul pentru peisagistică și grădinărit. După perioada de izolare la domiciliu, oamenii au devenit mai conștienți de rolul naturii în viața lor și au început să fie mai preocupați de amenajarea unui spațiu recreațional. De aceea, mulți au început să-și amenajeze casa de la țară sau să-și construiască pe terenul pe care-l păstrau nefolosit.” - Bianka Dobre, director de marketing Elis Pavaje

Fie că îți place să-ți petreci timpul cu prietenii sau familia, să locuiești în oraș sau într-o zonă mai liniștită, ai nevoie de o curte care să se adapteze stilului tău de viață și nevoilor tale. Și pentru că aici îți vei petrece o bună parte din timpul tău liber, este important să te simți confortabil și ca designul curții să raspunda felului personal de a-ti petrece timpul. Pentru că până la urmă, în curtea ta ești cine vrei tu!

Detalii despre oferta de produse: www.elis.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ELIS PAVAJE